Διαφήμιση - Advertisement
Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ: Το μεγάλο μυστήριο με το κινητό και τα μηνύματα στο inbox - TVNEWS Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ: Το μεγάλο μυστήριο με το κινητό και τα μηνύματα στο inbox

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ: Το μεγάλο μυστήριο με το κινητό και τα μηνύματα στο inbox


Στο Facebook βρίσκεται το κλειδί της δολοφονίας του 20χρονου στην Πεντέλη! Το μεγάλο μυστήριο με το κινητό και τα μηνύματα στο inboxΠεριπλέκεται το μυστήριο με τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή Πληροφορικής, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε ερημική περιοχή στον Αγιο Πέτρο Πεντέλης.....



Οι έρευνες για την εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος αρχίζουν από το μηδέν, καθώς κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα με ποιους είχε ραντεβού ο Θοδωρής (φωτό) το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου, όταν τον είδαν για τελευταία φορά ζωντανό οι δικοί του.
Οι πληροφορίες που ήθελαν τον νεαρό να είχε συνάντηση με τους παιδικούς φίλους του και μια κοπέλα δεν επιβεβαιώνονται. Στην κατάθεση που έδωσε η μητέρα του θύματος διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε την προηγουμένη της εξαφάνισής του και, συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου.
Δεν έχει βρεθεί το κινητό του
Μυστήριο καλύπτει και την τύχη του κινητού του 20χρονου, το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα. Οι αστυνομικοί στήριζαν σε αυτό τις ελπίδες τους για να βρουν τις τελευταίες τηλεφωνικές κλήσεις και να εξακριβώσουν με ποιους μίλησε ο άτυχος νεαρός πριν δολοφονηθεί. Ετσι, τα μόνα στοιχεία που μπορούν να αλιεύσουν στο πλαίσιο της έρευνας προέρχονται από το προφίλ που διατηρούσε στο facebook, όπου έχουν εντοπίσει μηνύματα στο inbox.
Ο Θοδωρής δεν οδηγούσε αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα και είναι προφανές πως δεν πήγε μόνος του στο σημείο όπου δολοφονήθηκε, αλλά με κάποιο όχημα, με το οποίο στη συνέχεια διέφυγαν ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι του. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις έρευνες είναι πεπεισμένοι ότι ο φοιτητής επιβιβάστηκε οικειοθελώς στο όχημα, οι επιβάτες του οποίου ήταν άτομα τα οποία γνώριζε.