ΑΠΙΘΑΝΑ!! ΔΕΣ πόσα μπορείς να κάνεις με το οδοντικό νήμα και δεν το είχες φανταστεί!!ΑΠΙΘΑΝΑ!! ΔΕΣ πόσα μπορείς να κάνεις με το οδοντικό νήμα και δεν το είχες φανταστεί!!Μικρές και ασυνήθιστες χρήσεις του οδοντικού νήματος που δε γνωρίζαμε. Οι περισσότερες από αυτές, κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη. Πάμε να τις δούμε !...

1. Σχοινί απλώματοςΣε έκτακτες περιπτώσεις που θέλουμε να απλώσουμε ρούχα είναι μαγικό. Για παράδειγμα κατά τη διαμονή μας σε ξενοδοχείο. Το οδοντικό νήμα, έχει μεγάλη ανθεκτικότητα, έτσι μπορεί να στηρίξει μερικά ρούχα για να κάνουμε τη δουλειά μας.
2. Στήριγμα για αναρριχητικά φυτά Ιδανικό για τον κήπο αλλά και για το μπαλκόνι μας. Μπορεί άνετα να αντικαταστήσει τα ξυλάκια και τα αντιαισθητικά πλέγματα.
3. Αφαιρεί φωτογραφίες που κόλλησαν στο άλμπουμΑπλά περνάμε το νήμα πίσω από τις φωτογραφίες που κόλλησαν, χωρίς να υπάρχει φόβος να τις τσαλακώσουμε ή να τις γεμίσουμε δαχτυλιές!
4. Αφαιρεί τα κουλουράκια από το ταψίΜε τον ίδιο τρόπο όπως στο (3) , μπορούμε να αφαιρέσουμε τα κολλημένα κουλουράκια από το ταψί.
5. Κρέμασμα κορνίζαςΑντικαθιστά επάξια το σύρμα ή καλώδιο που χρησιμοποιούσαμε για να κρεμάσουμε μια κορνίζα στον τοίχο
6. Ασφάλισμα βαλίτσαςΣτο ταξίδι σας, εάν δεν έχετε κλειδαριά, δέστε τους κρίκους των φερμουάρ μεταξύ τους και δώστε μία επιπλέον ασφάλεια στην αποσκευή σας.
7. Χρησιμοποίηση στο ράψιμο κουμπιώνΑντικαθιστά την κλωστή και δίνει έξτρα αντοχή στα κουπιά των ρούχων σας λόγω του κεριού με το οποίο είναι επικαλυμμένο το νήμα.
8. Χρησιμοποιήστε το σε βρύση που στάζειΕνοχλητικός θόρυβος από τις σταγόνες νερού που στάζουν από τη βρύση σας; Δέστε τη μία άκρη του νήματος στο στόμιο της βρύσης και αφήστε το νήμα να κρέμεται ως την επιφάνεια που στάζει η σταγόνα. Αυτή θα κυλήσει στο νήμα ομαλά και θα καταλήξει στο νιπτήρα χωρίς να ακουστεί ο παραμικρός θόρυβος!
tospitakimou.grΑπό το Blogger.