Διαφήμιση - Advertisement
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !!!! Ένα μεγάλο ΌΧΙ !! - TVNEWS ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !!!! Ένα μεγάλο ΌΧΙ !!

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !!!! Ένα μεγάλο ΌΧΙ !!


“Όχι” στην έκδοση του Έλληνα πιλότου στης Τουρκία – Η απίστευτη απαίτηση των Τούρκων"Όχι" είπε η ελληνική Δικαιοσύνη στο αίτημα της εισαγγελέως της Άγκυρας.....



να εκδοθεί στη γειτονική χώρα πιλότος τον οποίο οι τουρκικές αρχές εμπλέκουν σε κατάρριψη τουρκικού αεροσκάφους στις 8 Οκτωβρίου του 1996. Πρόκειται για την πτώση του αεροσκάφους το 1996 από την οποία είχε σκοτωθεί ο Τούρκος κυβερνήτης Ναϊλ Ερντογάν και είχε τραυματιστεί ο συγκυβερνήτης Οσμάν Τσιτσικλί.
Το ζήτημα είχαν κινήσει οι συγγενείς του νεκρού πιλότου ενώ είχε υποστηριχθεί και από τον συγκυβερνήτη που επέζησε.
Το σχετικό αίτημα υποβλήθηκε πριν από δύο μήνες στο αρμόδιο Τμήμα Εκδόσεων και Δικαστικών Συνδρομών της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, του οποίου επικεφαλής είναι ο εισαγγελέας Παναγιώτης Μπρακουμάτσος.
Με γρήγορες διαδικασίες κινήθηκε η προβλεπόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία. Συγκεκριμένα οι εισαγγελικές αρχές απέστειλαν έγγραφο στο υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να υπάρξει απάντηση που σχετίζεται με τις διεθνείς σχέσεις της χώρας μας και με το ερώτημα αν η ικανοποίηση η μη του αιτήματος ασκεί επιρροή στις σχέσεις της Ελλάδος με τρίτες χώρες.
Μετά την απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών, συνεκλήθη το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας και με απόφασή του γνωμοδότησε υπέρ της απόρριψης του αιτήματος δικαστικής συνδρομής,κλείνοντας έτσι τη δικαστική διαδικασία και το φάκελο του εν λόγω αιτήματος.