Διαφήμιση - Advertisement
«Η Φρόσω είδε τον Παντελίδη να σωριάζεται από το ποτό και…»: Ο Λεμπιδάκης διαψεύδει δημοσίως την Κυριάκου - TVNEWS «Η Φρόσω είδε τον Παντελίδη να σωριάζεται από το ποτό και…»: Ο Λεμπιδάκης διαψεύδει δημοσίως την Κυριάκου

«Η Φρόσω είδε τον Παντελίδη να σωριάζεται από το ποτό και…»: Ο Λεμπιδάκης διαψεύδει δημοσίως την Κυριάκου


kiriakoulebidakisΟ θάνατος του Παντελή Παντελίδη έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ.....



Τρεις μήνες μετά και τα ερωτήματα όχι μόνο δεν μπορούν να απαντηθούν, αλλά η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο. Όπως αναφέρει το Youweekly.gr, ο κολλητός φίλος και συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη Χάρης Λεμπιδάκης σήμερα τρεις μήνες μετά, έβγαλε στη δημοσιότητα τη δική του εκδοχή, ύστερα από το ρεπορτάζ που έκανε, για το τι συνέβη λίγες ώρες πριν ο τραγουδιστής χάσει τη ζωή του στην άσφαλτο (Δείτε εδώ τι έχει γίνει). Μόνο που τα όσα είπε «αδειάζουν» και έρχονται σε πλήρη αντίθεση με εκείνα που δήλωσε άτομο από το πολύ στενό περιβάλλον της Φρόσως Κυριάκου στο Youweekly.grΟ γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε πως η Φρόσω και η Μίνα ήταν διαρκώς δίπλα στον Παντελή όταν έπαιζε χαρτιά στη λέσχη. «Δίπλα στον Παντελή ήταν τόσο η Φρόσω όσο και η Μίνα», ανέφερε χαρακτηριστικά, με την Φρόσω ωστόσο να δηλώνει πως αυτή δεν ήταν η πραγματικότητα αφού δεν βρισκόταν καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς κοντά του με αποτέλεσμα να μην ξέρει ακριβώς τι συνέβαινε με τον τραγουδιστή. «Με τον Παντελή εκείνο το βράδυ είχαμε περάσει πολλές ώρες μαζί ούτε συνέχεια δίπλα του βρισκόμουν ούτε συνέχεια σε άλλο δωμάτιο. Μια παρέα ήμασταν περνάγαμε όμορφα και δεν κράταγα χρονόμετρο που βρισκόμουν ανά πάσα στιγμή και λεπτό» λέει στο Youweekly.gr ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στην Φρόσω Κυριάκου. Και αυτό δεν είναι το μόνο όπου ο Λεμπιδάκης «αδειάζει» την Φρόσω.
Στην συνέχεια των όσων είπε, ο δημοσιογράφος τόνισε πως και οι δυο κοπέλες γνώριζαν ότι ο Παντελής είχε καταναλώσει τεράστιες ποσότητες αλκοόλ, αφού όταν πήγαν να φύγουν δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει. «Δίπλα στον Παντελή ήταν τόσο η Φρόσω όσο και η Μίνα. Κάποια στιγμή και ενώ το παιχνίδι ολοκληρωνόταν και ο Παντελής δεν ένοιωθε καλά απο την κούραση , το χάσιμο αλλά και τα ποτά που είχε πιει ζήτησε ένα φραπέ σκέτο να του φτιάξουν για να συνέλθει όπως και έγινε. Αφού ήπιε τον καφέ του και ανέφερε οτι ήταν καλύτερα μετά απο περίπου 20 λεπτά σηκώθηκε να φύγει με τις κοπέλες αλλά παραπάταγε και έπεσε ακριβως έξω απο την πόρτα του διαμερίσματος», δηλώνει.
Τότε, πάντα όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος η Φρόσω προσφέρθηκε να οδηγήσει εκείνη το τζιπ και όλοι έμειναν με αυτή την εντύπωση. Η Φρόσω ωστόσο υποοστηρίζει πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και πως δεν γνώριζε ότι ο Παντελής ήταν μεθυσμένος. «Μα καλά είναι δυνατόν θα καταλάβαινα ότι ο Παντελής ήταν σε τέτοια κατάσταση και θα έμπαινα στο αυτοκίνητο μαζί του; Τι είμαι τρελή… Όλοι είμασταν κουρασμένοι είχε φτάσει ξημέρωμα και δεν έβλεπα την ώρα να πάω στο σπίτι μου. Να παίξω την ζωή μου κορόνα γράμματα γιατί;», Ενώ ξεκαθαρίζει πως ποτέ της δεν υποσχέθηκε σε κανέναν ότι θα οδηγούσε το αμάξι του Παντελή.
Το σίγουρο είναι ότι  τα όσα υποστηρίζουν οι δυο πλευρές δεν συγκλίνουν σε κανένα σημείο και έτσι κανείς δεν μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.