Διαφήμιση - Advertisement
Το ΜΥΣΤΙΚΟ της Ελένης Μενεγάκη για να χάνει γρήγορα κιλά! - TVNEWS Το ΜΥΣΤΙΚΟ της Ελένης Μενεγάκη για να χάνει γρήγορα κιλά!

Το ΜΥΣΤΙΚΟ της Ελένης Μενεγάκη για να χάνει γρήγορα κιλά!


Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού παίρνει μερικά κιλάκια...




και πολύ καλά κάνει, όμως πριν βγει στον «αέρα» η εκπομπή της φροντίζει να ακολουθεί σωστή διατροφή για να επανέλθει στα κιλά της.
Έτσι προσπαθεί καθημερινά να τηρεί συγκεκριμένους διατροφικούς κανόνες, καθώς δεν έχει χρόνο για γυμναστική. Άλλωστε, πολλές φορές έχει αναφέρει ότι η άσκηση δεν απέκτησε ποτέ κύρια θέση στη ζωή της.
Οι χρυσοί κανόνες:
- Η Ελένη καταναλώνει το πρωινό της μέσα σε μία ώρα αφότου ξυπνήσει.
- Πίνει τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερό κάθε μέρα.
- Οι καφέδες που πίνει δεν ξεπερνούν πλέον τους δύο, ενώ τους απολαμβάνει χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
- Η παρουσιάστρια έχει κόψει το αλκοόλ και το έτοιμο φαγητό και οι θερμίδες που καταναλώνει συνολικά κάθε μέρα δεν ξεπερνούν τις 1500.
Το διαιτολόγιο της Ελένης
- Το πρωινό της, που το παίρνει γύρω στις επτά το πρωί περιλαμβάνει κυρίως ένα τοστ (γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών) ή δύο φρυγανιές με μέλι με τη συνοδεία καφέ ή άπαχου γάλακτος.
- Το κυρίως γεύμα της Ελένης, ποικίλει και πρόκειται είτε για κάποιο λαδερό (δύο την εβδομάδα) με λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών, είτε ψάρι (και ψαρόσουπα) με μαύρο ψωμί δύο φορές την εβδομάδα, είτε κάποιο όσπριο όπως είναι οι φακές. Δύο φορές την εβδομάδα, το μεσημεριανό της παρουσιάστριας περιλαμβάνει μόνο σαλάτα με ψωμί ολικής άλεσης.
- Για το βραδινό της, η παρουσιάστρια επιλέγει επίσης ένα γεύμα το οποίο μπορεί να είναι είτε μπριζόλα, ένα μικρό μπολάκι ριζότο, φιλέτο ψάρι ή κοτόπουλο στη σχάρα.
- Τα σνακ της Ελένης, μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ, είτε στο δεκατιανό, είτε το απόγευμα. Επίλεξε ανάμεσα σε γιαούρτι, τυρί κότατζ, φρούτο, μπάρα δημητριακών, ωμά λαχανικά (καροτάκια), μια μπάρα μαύρη σοκολάτα, φρουτοσαλάτα ή απλά ένα ζελέ φρούτων.