Ραγδαίες εξελίξεις!

Ραγδαίες εξελίξεις! Γνώριζε τον δολοφόνο του ο 20χρονος! Όλα δείχνουν πως.. Άλυτο μυστήριο παραμένει για την Αστυνομία η εν ψυχρώ δολοφονία (με τρεις σφαίρες) του 20χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Πεντέλη......
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερευνητές της Ασφάλειας που προσπαθούν να εξιχνιάσουν το έγκλημα, συμπεραίνουν ότι ο νεαρός γνώριζε τον ή τους δολοφόνους του.
Όπως αναφέρει η Espresso, πιθανότατα, συναντήθηκαν αρχικά σε άλλο σημείο και στη συνέχεια κατέληξαν μαζί στο σημείο όπου τον σκότωσαν, καθώς από την επιτόπια έρευνα βρέθηκαν ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου.
Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι ο 20χρονος ακολούθησε οικειοθελώς τους δράστες και δεν ήταν καθόλου υποψιασμένος για το τι επρόκειτο να συμβεί. Άλλωστε, στη σορό δεν βρέθηκαν μώλωπες ή σημάδια πάλης, που να δείχνουν ότι ο 20χρονος αντιστάθηκε και ήρθε στα χέρια με τον δολοφόνο.

Ο δολοφόνος φαίνεται ότι τον αιφνιδίασε, πυροβολώντας τον πισώπλατα, σχεδόν εξ επαφής αρχικά στο κεφάλι, όπου του προκάλεσε το διαμπερές τραύμα στον κρόταφο, το οποίο είναι και το θανατηφόρο.
Στη συνέχεια όμως, με το ίδιο κυνηγετικό όπλο, τον πυροβόλησε εκ νέου, πάντα σχεδόν εξ επαφής, τόσο στον θώρακα, όσο και στην κοιλιακή χώρα.
Πηγη: Εφημερίδα Espresso