Διαφήμιση - Advertisement
Σαντορίνη: Τα δωμάτια του σπιτιού έκρυβαν εκπλήξεις - Λύθηκε το μυστήριο του μήνα στο νησί! - TVNEWS Σαντορίνη: Τα δωμάτια του σπιτιού έκρυβαν εκπλήξεις - Λύθηκε το μυστήριο του μήνα στο νησί!

Σαντορίνη: Τα δωμάτια του σπιτιού έκρυβαν εκπλήξεις - Λύθηκε το μυστήριο του μήνα στο νησί!


Σαντορίνη: Τα δωμάτια του σπιτιού έκρυβαν εκπλήξεις - Λύθηκε το μυστήριο του μήνα στο νησί!Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται και έρχονται στο φως νέα στοιχεία - Τι βρέθηκε μέσα στο επίμαχο διαμέρισμα...




Εξιχνιάστηκαν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα 10 υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα και συνελήφθη για την εμπλοκή του σε αυτές ενας 38χρονος Αλβανός. Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει άλλους δυο ομοεθνείς του συλληφθέντα, ο ενας από τους οποίους έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για άτομο ηλικίας 34 ετών, ενώ τα στοιχεία του τρίτου ερευνώνται. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικών καταγγελιών, διαπιστώθηκε ότι κατά τον τελευταίο μήνα ο 34χρονος ακολουθώντας συγκεκριμένο τρόπο ενέργειας (modus operadi) εντόπιζε σταθμευμένα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και αφαιρούσε βαλίτσες – ταξιδιωτικούς σάκους, τους οποίους αποθήκευε στην κατοικία του 38χρονου και στη συνέχεια προωθούσε τα κλοπιμαία σε συνεργό του, στην Αθήνα.
Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση, πραγματοποίησαν στοχευμένη έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του 38χρονου, όπου βρέθηκαν ταξιδιωτικοί σάκοι, βαλίτσες, τσαντάκια, φορητές ηλεκτρονικές συσκευές και πλήθος προσωπικών αντικειμένων, τα οποία είχαν δηλωθεί ως κλεμμένα ή απολεσθέντα. Επιπρόσθετα, βρέθηκαν παραστατικά αποστολής χρήματων – αντικειμένων μέσω εταιριών ταχυμεταφοράς και ένα πλαστό δελτίο διαμονής αλλοδαπού.
Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν και μέρος των κλεμμένων αντικείμενων που αναγνωρίστηκαν, αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας συνεχίζεται η διερεύνηση τυχόν συμμετοχής των κατηγορουμένων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Πηγή: cyclades24.gr