Διαφήμιση - Advertisement
Ο ΤΡΟΠΟΣ για να διατηρήσεις ΙΣΙΑ τα μαλλιά σου όλη μέρα! - TVNEWS Ο ΤΡΟΠΟΣ για να διατηρήσεις ΙΣΙΑ τα μαλλιά σου όλη μέρα!

Ο ΤΡΟΠΟΣ για να διατηρήσεις ΙΣΙΑ τα μαλλιά σου όλη μέρα!


Αναζητάς τρόπους έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα ισιώνεις...




κάθε μέρα; Σου έχω 3+1 τρόπους ώστε τα μαλλιά σου να παραμείνουν καρφί, αψηφώντας τον ιδρώτα. Το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο πίστεψε με, θα αργήσει.
1. Αγόρασε ένα σκουφάκι μπάνιου. Όταν απλώς πιάνεις τα μαλλιά σου στο ντους είναι βέβαιο ότι οι υδρατμοί θα φριζάρουν την τρίχα και επίσης το λαστιχάκι θα «τσακίσει» την υφή της. Το αποτέλεσμα; Οι μπούκλες σου θα αρχίσουν να κάνουν την επανεμφάνιση τους.
2. Προμηθεύσου ένα ξηρό σαμπουάν. Θα απορροφηθεί η λιπαρότητα στις ρίζες και έτσι θα παρατείνεις τη διαδικασία του λουσίματος μέχρι το επόμενο ίσιωμα.
3. Θυμήσου τη θεία σου με τα μεγάλα ρόλεϊ. Χρησιμοποίησε x-largeρόλεϊ στον ύπνο σου μόνο στις ρίζες, χωρίς να τα τυλίξεις. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσεις τον όγκο και τη φόρμα του χτενίσματος, χωρίς να μπερδευτούν τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια του ύπνου.
4. Χρησιμοποίησε ένα λαδάκι μαλλιών στις άκρες. Η τρίχα θρέφεται και οι άκρες αποκτούν sleek εφέ αλλά και περισσότερη λάμψη.