Διαφήμιση - Advertisement
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΠΕΝ !!! - TVNEWS ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΠΕΝ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΠΕΝ !!!


Το μυστικό της εξαφάνισης του Μπεν βρίσκεται στην Κω - ΦΩΤΟ Δύο Έλληνες ερευνητές της βρετανικής αστυνομίας πρωταγωνιστούν στις έρευνες....



που ξεκίνησαν με πρωτοβουλία των βρετανικών αρχών στην Κω για την υπόθεση του Μπεν Νίνταμ, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1991 από το νησί σε ηλικία 21 μηνών προκαλώντας παγκόσμιο ενδιαφέρον.
Πρόκειται για τους αστυνομικούς του Νοτίου Γιορκσάιρ Θανάση Φουρλή και Πάνο Δέδε, οι οποίοι εδώ και λίγες ημέρες βρίσκονται στην Ελλάδα μαζί με ακόμα 9 Βρετανούς ντετέκτιβ αναζητώντας ανάμεσα στους κατοίκους της Κω την πληροφορία που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της μυστηριώδους εξαφάνισης. Οι δυο τους κατάφεραν να περάσουν τα δύσκολα τεστ αντοχής και εξειδικευμένων γνώσεων και να ενταχθούν στη φημισμένη βρετανική αστυνομία.
Κοινό τους "πιστεύω" είναι ότι παρότι έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που χάθηκε ο μικρός Μπεν, ο φάκελος της υπόθεσης δεν έχει κλείσει και πως μπορεί το μυστικό που θα "ξεκλειδώσει" τις έρευνες να βρίσκεται κάπου καλά κρυμμένο στο νησί.



Το ίδιο πιστεύει και η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ, η οποία δεν έπαψε ούτε για μία ημέρα να αναζητά το παιδί της και να πιστεύει ότι τελικά μπορεί να βρεθεί η λύση του μυστηρίου. "Είμαι σίγουρη ότι κάποιος γνωρίζει στην Ελλάδα τι πραγματικά έχει συμβεί. Μακάρι να έρθει η στιγμή να ενωθούμε ξανά ως οικογένεια" δήλωσε χθες σε συνέντευξή της στο BBC.
Μεταξύ των πληροφοριών που εξετάζονται είναι αυτή που θα ήθελε ζεύγος τουριστών από τη Σουηδία που έμενε σε ξενοδοχείο του νησιού την περίοδο της εξαφάνισης να αναζητούσε παιδί για υιοθεσία. Στο μικροσκόπιο επίσης έχει μπει ξανά ανώνυμο τηλεφώνημα που είχαν δεχθεί στο παρελθόν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το οποίο: "O Mπεν  Μπεν ζει, με το όνομα Ανδρέας και τον φροντίζει κάποιος Νίκος…".
Τρεις αριθμοί κινητών τηλεφώνων είναι στην διάθεση ειδικά για το ελληνικό κοινό, για να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με τους Άγγλους αστυνομικούς στα Ελληνικά ή Αγγλικά με διακριτικότητα.
Οι αριθμοί είναι:
* 6951040208 ( Ελληνικά/Αγγλικά)
* 6951040217 ( Ελληνικά/Αγγλικά)
* 6951040226 (Αγγλικά)
Πηγή: Eλεύθερος Τύπος