Διαφήμιση - Advertisement
Φρικιαστικό: Τι είπε το ένα απο τα παιδιά που ζούσαν με τον νεκρό πατέρα τους - TVNEWS Φρικιαστικό: Τι είπε το ένα απο τα παιδιά που ζούσαν με τον νεκρό πατέρα τους

Φρικιαστικό: Τι είπε το ένα απο τα παιδιά που ζούσαν με τον νεκρό πατέρα τους


Φρικιαστικό: Τι είπε το ένα απο τα παιδιά που ζούσαν με τον νεκρό πατέρα τους
Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που έρχονται....



στη δημοσιότητα για την τετραμελή οικογένεια που ζούσε επί περίπου δύο μήνες με την σορό του πατέρα και συζύγου στον ίδιο χώρο.
Η 53χρονη μητέρα, κρατούσε το πτώμα του 75χρονου καθηγητή- συζύγου της στην οικία τους στα Τρίκαλα, όπου ζούσαν και οι δύο ανήλικες κόρες του, 11 και 13 ετών.
Οι γείτονες ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές μετά από έντονη δυσωδία που έβγαινε μέσα από το σπίτι του συνταξιούχου καθηγητή.
Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι το έκανε για να μην αποχωριστούν τον μπαμπά τους τα παιδιά!
Σύμφωνα πάντως με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα πως τα αίτια θανάτου του 75χρονου άνδρα, είναι παθολογικά.
Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, τον Μάρτιο του 2015 είχε προηγηθεί καταγγελία από γείτονες στο «Χαμόγελο του Παιδιού», για παραμέληση ανηλίκων και για κακές συνθήκες διαβίωσης.
Μετά την καταγγελία λοιπόν, το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκανε έγγραφη καταγγελία στον Εισαγγελία, προκειμένου να γίνει έρευνα. «Όπως μάθαμε, πήγαν μία φορά, μετά την καταγγελία, αλλά δεν βρήκαν κάτι μεμπτό», διευκρίνισε ο κ.Γιαννόπουλος.
Τι αποκαλύπτει ο αδερφός του του 75χρονου θανόντα
«Εγώ με τον αδερφό είχα να μιλήσω γύρω στους δύο μήνες. Ήταν άρρωστος. Είχε καρκίνο στον προστάτη. Τώρα τι έγινε εκεί μέσα, δεν ξέρω. Σοκαριστήκαμε», είπε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.
Τι είπε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης
«Τα αίτια θανάτου είναι απροσδιόριστα λόγω προχωρημένης σήψεως. Πιθανότατα ο θάνατος ήταν παθολογικής αιτίας. Δεν βρέθηκαν κακώσεις ή ευρήματα που θα μπορούσαν να μας προβληματίσουν. Ο θανών είχε σοβαρά προβλήματα υγείας, γνωστά κα στις αρχές, τα οποία επιβεβαιώνονται και με την νεκροψία. Ήταν κατάκοιτος. Ήρθε εδώ νεκρός με τον καθετήρα του.
Τον είχαν πεθαμένο στην κρεβατοκάμαρα στο σπίτι 6-8 εβδομάδες», τόνισε ο ιατροδικαστής στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.