Διαφήμιση - Advertisement
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα της Θεσπρωτίας: - TVNEWS Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα της Θεσπρωτίας:

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα της Θεσπρωτίας:


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα της Θεσπρωτίας: Τί είχαν κάνει στον 25χρονο Αλβανό πριν τον αποκεφαλίσουν!Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του 25χρονου Αλβανού, στη Γλυκή Θεσπρωτίας.....




Και η νέα τροπή έρχεται μέσα από τα ευρήματα της νεκροψίας- νεκροτομής που ολοκλήρωσε αργά απόψε ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.
Με μια εξέλιξη η οποία ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα της αστυνομικής έρευνας,σχετικά με την άγρια δολοφονία του 25χρονου Αλβανού,ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος,από τον Θεόδωρο Βουγιουκλάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων,εκτίμησε πως ο θάνατος επήλθε στις 9 περίπου το βράδυ της Κυριακής και αφαίρεσε από τους πνεύμονες του θύματος,μια σφαίρα (μονόβολο κυνηγετικού όπλου)!



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: epirusgate.gr
Το θύμα πρέπει να πυροβολήθηκε αρχικά στο λαιμό,η σφαίρα σφηνώθηκε στους πνεύμονες και έπειτα ο δράστης ή οι δράστες,τον αποκεφάλισαν. Αρχικά οι αστυνομικοί εκτιμούσαν πως ο 25χρονος αιφνιδιάστηκε καθώς δεν υπήρχε κανένα ίχνος πάλης, ενώ στο υπόλοιπο σώμα δεν είχε βρεθεί παραμικρή αμυχή.
Τώρα πλέον τα δεδομένα αλλάζουν και οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ,εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα και οι έρευνες δεν κινούνται μόνο στον χώρο της Αλβανικής κοινότητας.
Στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν στην έρευνα αναμένεται να προκύψουν και από τα δυο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε το θύμα, για τα οποία έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου,αν και οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους μόνο το ένα,ενώ το δεύτερο δεν έχει εντοπιστεί.