Νέα τροπή στην υπόθεση του κομμωτή των διασήμων Πάνου ΚαλλίτσηΠηγή φωτό: Facebook / Panos KallitsisΣυγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση που δέχθηκε ...
από αγνώστους ο διάσημος κομμωτής Πάνος Καλλίτσης το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες και από όσα προκύπτουν από την κατάθεση του διάσημου κομμωτή ο οποίος είναι εκτός κινδύνου αλλά βαριά τραυματισμένος, οι δράστες της επίθεσης ήθελαν να τον κρατήσουν όμηρο!Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες είχαν σχεδιάσει όχι μόνο να πάρουν από τον Πάνο Καλλίτση έναν χαρτοφύλακα με 4.000 ευρώ που είχε πάνω του αλλά και να πάρουν εκείνον αλλά και την γυναίκα του ομήρους, να τους ανεβάσουν στο σπίτι και να το αδειάσουν με την ησυχία τους. Το σχέδιό τους όμως απέτυχε αφού:
Την στιγμή που τους έστησαν την ενέδρα ο Πάνος Καλλίτσης κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου και προσπάθησε να βάλιε όπισθεν για να τους ξεφύγει. Όμως, εκείνοι πυροβόλησαν εναντίον του τραυματίζοντάς τον. Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε η σύζυγός του βγήκε έξω και τους είπε «Μην πυροβολείτε άλλο! Θα σας δώσουμε ό,τι έχουμε!»
Η είσοδος του σπιτιού του Πάνου ΚαλλίτσηΌμως στην συνέχεια βγήκε και ο ίδιος ο Καλλίτσης από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να τους αποκρούσει. Τότε οι αδίστακτοι κακοποιοί, τον πυροβόλησαν και πάλι τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Εν τω μεταξύ, η σύζυγός του είχε τρέξει προς τον δρόμο φωνάζοντας: «Βοήθεια μας σκοτώνουν». Αυτό αποδείχθηκε καταλυτικό αφού οι δράστες πανικοβλήθηκαν και το έσκασαν.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο διάσημος κομμωτής είπε ότι δεν δέχεται απειλές για την ζωή του και πως η μόνη φορά που είχε πρόβλημα ήταν όταν πριν από λίγα χρόνια είχε έρθει στα χέρια με κάποιους που είχε οικονομικές διαφορές. Αυτή η λεπτομέρεια εξετάζεται από τους αστυνομικούς και ίσως να θεωρηθεί και σημαντική.
newsit


Από το Blogger.