Διαφήμιση - Advertisement
Η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση έξω από το νοσοκομείο! Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση! - TVNEWS Η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση έξω από το νοσοκομείο! Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση!

Η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση έξω από το νοσοκομείο! Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση!


Βρεθήκαμε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου έχει μεταφερθεί ο Πάνος Καλλίτσης για επέμβαση στον θώρακα. ....
Η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση μίλησε αποκλειστικά στο Υouweekly.gr και μας περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το περιστατικό που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του γνωστού κομμωτή.
«Εκείνη την ώρα μπαίναμε στο αυτοκίνητό μας και μας πυροβόλισαν…Ήταν κάτω από την πολυκατοικία μας». Η Έλενα Χριστοπούλου φανερά ταλαιπωρημένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μας είπε με ένα χαμόγελο: «Ο Πάνος διέφυγε από τις 6 το πρωί τον κίνδυνο, ευτυχώς όλα καλά τωρα». Η ίδια χτύπησε λίγο στο χέρι από σφαίρα που εξωστρακίστηκε, αλλά δεν είναι τίποτα αυτό όπως είπε η ίδια αποκλειστικά στο Υouweekly. gr. «Μου έκαναν 3 ράμματα, είμαι καλα».



12669764_10207287777546358_1474474168_o
Ποιά όμως τα κίνητρα των δραστών; Η ίδια δεν γνωρίζει: «Μάλλον ήταν ληστεία. Εμείς δεν έχουμε προηγούμενα με άλλους, δεν τσακωνόμαστε». Παρόλα αυτά οι κουκουλοφόροι δεν άρπαξαν τον χαρτοφύλακα που είχε το ζευγάρι.



«Έβαλα τις φωνές, τρόμαξαν και έφυγαν, δεν πήραν τίποτα». Ενώ αρχικά είχε γραφτεί ότι οι δράστες ήταν δύο η Έλενα δηλώνει: «Εγώ είδα δύο, ο Πάνος λέει ότι είδε τρεις αλλά ξέρεις όλα αυτά πάνω σε μια σύγχυση».
12647676_10207287724825040_1116433115_nΣτο πλευρό της η όμορφη Έλενα έχει πολύ κοντινούς τους φίλους και συγγενείς που την στηρίζουν και περιμένουν όλοι να αναρρώσει γρήγορα ο Πάνος Καλλίτσης. Δεν ήταν σε θέση να αναφέρει κάτι άλλο σχετικά με την υπόθεση , τα έχει αναλάβει όλα η αστυνομία και το μόνο που περιμένει είναι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια και να επιστρέψει στο σπίτι της με τον άνθρωπο που αγαπάει πιο πολύ στη ζωή της.\
Από την Θεοδώρα Τζαχρήστα