Διαφήμιση - Advertisement
Μυρίζει τσιγαρίλα όλο μου το σπίτι. Τι να κάνω; - TVNEWS Μυρίζει τσιγαρίλα όλο μου το σπίτι. Τι να κάνω;

Μυρίζει τσιγαρίλα όλο μου το σπίτι. Τι να κάνω;


Το σπίτι σου μυρίζει σαν καφενείο; Ναι είναι σημαντικό πρόβλημα..σου λείπει ένα μπεγλέρι για να ταιριάζεις στο σκηνικό ! Απαπαπα...





Πως θα εξουδετερώσεις την άσχημη μυρωδιά τσιγάρου από το σπίτι


Αέρισε όλο το σπίτι


Με το καθημερινό κάπνισμα, είναι φυσιολογικό ο αέρας να έχει διαρκώς σωματίδια καπνού. Αυτά μεταφέρονται σε όλο το σπίτι και να επικάθονται παντού. Έτσι μια αρχική κίνηση είναι να αερίζουμε κάθε μέρα καλά το σπίτι μας για να περιορίσουμε ελαφρώς τη μυρωδιά.

Πλύνε όλα τα υφάσματα





Τα σωματίδια δεν αιωρούνται απλά στον αέρα, αλλά επικάθονται και σε ό,τι ύφασμα βρουν. Κουρτίνες, ρούχα, χαλιά, πετσέτες κτλ. Θα πρέπει να πλυθούν σχολαστικά όλα! Δε φαντάζεστε τι βρώμα θα βγει από αυτά!

Καθάρισε όλες τις επιφάνειες στο σπίτι


Πέρα από τα υφάσματα, τα σωματίδια καπνού επικάθονται γενικώς σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού. Έτσι πρέπει να καθαρίσουμε και να απολυμάνουμε δάπεδο, κουφώματα αλουμινίου, πάγκο κουζίνας, τραπέζι, πόρτες κτλ.

Βάψε το σπίτι


Λύση για έντονα προβλήματα που θα έχει όμως πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Μη σας φαίνεται παράξενο το ότι ο καπνός απορροφάται σε σημαντική ποσότητα από τους τοίχους και το ταβάνι. Δεν είναι τυχαίο που σε σπίτι με καπνίζοντες, οι τοίχοι είναι κιτρινωποί!

Με λίγη προσοχή κάθε μέρα η μυρωδιά θα μειωθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό. Η καλύτερη λύση;

Κόψτο το ρημάδι !