Ανατριχίλα: Οι ευτυχισμένες φωτογραφίες της Ανθής με τον άντρα της λίγο πριν την δολοφονήσει! (PHOTOS)

Ανατριχίλα: Οι ευτυχισμένες φωτογραφίες της Ανθής με τον άντρα της λίγο πριν την δολοφονήσει! (PHOTOS)Τίποτα δεν προμήνυε λίγα χρόνια πριν το πως θα εξελισσόταν η ζωή της αδικοχαμένης Ανθής Λινάρδου,...
η οποία δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, όπως ο ίδιος ομολόγησε, στο Βελεβεντό Κοζάνης. Την έπνιξε και στη συνέχεια την έθαψε σε χωράφι ιδιοκτησίας του, όπου και βρέθηκε από τις αρχές η σορός της.
1
Ο Τάσος Τσιουχάρας και η Ανθή Λινάρδου, έδειχναν από τις φωτογραφίες τους στο Facebook πως είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Στις περισσότερες από αυτές βλέπουμε ξέγνοιαστες παλιότερες στιγμές της οικογένειας, μαζί με τα παιδιά τους, στις οποίες η χαρά τους είναι ολοφάνερη.
2 3 4 5 6
Ωστόσο, η 37χρονη, είχε ανεβάσει και δύο φωτογραφίες που έδειχναν την πιθανή άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία μπορεί να βρισκόταν, για άγνωστους σε εμάς λόγους.
Για παράδειγμα στις 7 Δεκεμβρίου 2012 είχε ανεβάσει την εν λόγω φωτογραφία:
130116173919_9676
Στις 20 Ιανουαρίου 2015 είχε ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία:
130116173920_0851
Πιθανολογείται ότι η δολοφονία μπορεί να έχει σχέση με την απόφαση της θανούσης να εγκαταλείψει την οικογένειά της το καλοκαίρι. Και αυτό γιατί περίμενε να κλείσουν τα σχολεία, προκειμένου όλα να γίνουν ομαλά για τα παιδιά. Αυτό είχε εκμυστηρευτεί στο Star η μάνα της 37χρονης.
1 2 3

Από: star.gr