Διαφήμιση - Advertisement
ΔΕΟΣ!!! Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο. ΑΥΤΟ που υπάρχει στο εσωτερικό έχει αφήσει ΑΦΩΝΟ όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ! (PHOTO) - TVNEWS ΔΕΟΣ!!! Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο. ΑΥΤΟ που υπάρχει στο εσωτερικό έχει αφήσει ΑΦΩΝΟ όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ! (PHOTO)

ΔΕΟΣ!!! Ένας αγρότης είδε μια τρύπα σε έναν βράχο. ΑΥΤΟ που υπάρχει στο εσωτερικό έχει αφήσει ΑΦΩΝΟ όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ! (PHOTO)




Είναι απίστευτο το τι μπορεί να συναντήσει κανείς στον πλανήτη μας και πόσο μεγαλείο διαθέτει...


 η Φύση. Τόσο που πραγματικά υπάρχουν στιγμές που ο άνθρωπος νιώθει απολύτως ανίσχυρος μπροστά στα δικά της μεγέθη.




Το συγκεκριμένο σπήλαιο είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Διαθέτει χώρο για ένα ουρανοξύστη με 40 ορόφους και περιλαμβάνει μια πραγματική ζούγκλα και ένα ποτάμι. Αυτό το σπήλαιο στο Βιετνάμ είναι η μεγαλύτερη σπηλιά στον κόσμο και μια περιήγηση μέσα σε αυτή είναι κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Tο τεράστιο σπήλαιο βρίσκεται στο εθνικό πάρκο Phon Nha-Ke Bang, 280 μίλια νότιατης πρωτεύουσας.

Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα το σπήλαιο ήταν ανεξερεύνητο. Εντοπίστηκε το1991 από έναν ντόπιο αγρότη, αλλά οι πρώτοι άνθρωποι που εξερεύνησαν το σπήλαιο ήταν Βρετανοί εμπειρογνώμονες το 2009.

Flickr / Hugh Derr
Το σπήλαιο στο σύνολό του θεωρείται ότι έχει εμβαδόν περίπου 87 τ. μίλια.

Περιέχει ένα τροπικό δάσος, λίμνες, παραλίες και ένα ποτάμι.

Flickr / Hugh Derr
Πολλά σπήλαια έχουν λείψανα από την προϊστορική εποχή, όπως αγάλματα ή παραστάσεις στους βράχια. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει βρεθεί, τουλάχιστον όχι ακόμα, σε αυτό το σπήλαιο.




Το 2013 οι πρώτοι τουρίστες επισκέπτονται το σπήλαιο.

Η περιήγηση μπορεί να διαρκέσει επτά ημέρες και το κόστος είναι περίπου $ 2.300. Φυσικά περιλαμβάνει κατασκήνωση στις απείρου κάλλους τοποθεσίες του.

Το σπήλαιο είναι επίσης πλούσιο σε σπάνια μαργαριτάρια που έχουν σχηματιστεί από σταγόνες νερού οι οποίες έσταζαν για αιώνες πάνω σε στρώμα ασβέστη και άμμου.

Τι άλλο υπέροχο μπορεί να κρύβει αυτός ο καταπληκτικός μοναχικός Μπλε Πλανήτης;
ΠΗΓΗ disclose.tv