Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε ο Γιάννης Σόμπολος - Σπαρακτικά μηνύματα στο facebook από φίλους και συγγενείς - TVNEWS Πέθανε ο Γιάννης Σόμπολος - Σπαρακτικά μηνύματα στο facebook από φίλους και συγγενείς

Πέθανε ο Γιάννης Σόμπολος - Σπαρακτικά μηνύματα στο facebook από φίλους και συγγενείς


Σπαραγμός στο facebook για τον θάνατο του Γιάννη Σόμπολου που έφυγε σε ηλικία 53 ετών - Το μεσημέρι η κηδεία του...




Στις 15.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας θα γίνει η κηδεία του γνωστού οδοντιάτρου και καρναβαλιστή Γιάννη Σόμπολου, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή στην ηλικία των 53 ετών. Η ταφή θα γίνει στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων γίνουν καταθέσεις υπέρ του Ιδρύματος «Η Κιβωτός της Αγάπης» ή του συλλόγου «Η Φλόγα». Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι πια κοντά τους.
"Τόσο νέος, τόσο γρήγορα, τόσο ξαφνικά έφυγε ο Γιάννης. Πάντα με το δικό του τρόπο. Στα πρώτα πληρώματα στις καρναβαλικές παρελάσεις να με ρωτάει πάντα "Αλέξη σ΄αρέσουν; Όλα φτιαγμένα από εμάς" Και πάντα μ άρεσαν ρε Γιάννη. Στους ανήσυχους να αλλάζεις αθόρυβα τα σκηνικά. Εργάτης και λάτρης του καρναβαλιού. Φεύγεις τώρα που αρχίζει. Για μας θα σαι πάντα ανάμεσα μας. Πόσες φορές όλα αυτά τα χρόνια δε λέμε μεταξύ μας, τι θα έλεγε τώρα ο Σπύρος ο Σινιγάλιας, ο Βασίλης ο Πανόπουλος; Τι θα λέει τώρα ο Γιάννης; Πάντα θα μας λένε και πάντα θα τους ακούμε. Καλό ταξίδι φίλε" γράφει ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας.






Ο Γιάννης Γκόβας του γράφει: ''τι κι αν έφυγες ταξίδι μακρινό, το χαμόγελο της άδολης ψυχής σου θα ναι πάντα εδώ''. Ο Ένο Σκορντάνι του αφιερώνει το τραγούδι Genghis Khan" και γράφει: ''Επειδή (δυστυχώς) θα λείπω το Σάββατο και θα χάσω την έναρξη (και προσθέτω μόλις έμαθα την απώλεια του γνήσιου καρναβαλιστή φίλου Ιωάννη Σόμπολου) το αφιερώνω σε αυτόν (ξέρω θα του άρεσε να τον θυμόμαστε με ενα τραγούδι).
H Όλγα Βογιατζόγλου αναφέρει: ''Εκει που πας θα βρεις πολλους....φιλους, κουμπαρους, συγγενεις....ολοι σε περιμενουν να τους ξεσηκωσεις...να νιωσουν λιγο την τρελα σου..οπως ξεσηκωνες την Πατρα κ ολους μας τοσο χρονια.
Καλο ταξιδι κ καλο Παραδεισο''.
Πηγή: thebest.gr