Διαφήμιση - Advertisement
Για οχτώ εβδομάδες έτρωγε και έπινε κολλαγόνο,δείτε πως έγινε... - TVNEWS Για οχτώ εβδομάδες έτρωγε και έπινε κολλαγόνο,δείτε πως έγινε...

Για οχτώ εβδομάδες έτρωγε και έπινε κολλαγόνο,δείτε πως έγινε...


Όπως όλοι και όλες μας ξέρουμε, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για μια γυναίκα ...




να «καθυστερήσει» ή να «απαλύνει» τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό της...

Όταν είμαστε νέες, το δέρμα μας, παράγει 80% κολλαγόνο. Μετά την ηλικία όμως των 25 ετών, το ποσοστό αυτό αρχίζει να μειώνεται χρόνο με το χρόνο. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι να εμφανίζονται ρυτίδες και το δέρμα να γίνεται θαμπό.

Όπως εξομολογείται η εκδότρια του Cosmetic Surgery Guide, Λόρα Κάσαγουελ, η οποία είναι 47 ετών, το ελιξίριο της ομορφιάς είναι το να παίρνεις συμπληρώματα κολλαγόνου.

Συγκεκριμένα έκανε ένα πείραμα. Για οκτώ εβδομάδες έτρωγε και έπινε κολλαγόνο και τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην παρακάτω  φωτογραφία.







«Πριν ξεκινήσω αυτό το πείραμα, είδα αρχικά πόσο κολλαγόνο έχω. Αυτό έγινε με μία συσκευή η οποία στέλνει μια ακτίνα υπεριώδους φωτός στα πάνω πάνω στρώματα του δέρματος. Η μέτρηση έδειξε πως το κολλαγόνο μου ανέρχεται σε 61, λίγο παραπάνω από το μέσο όρο των ηλικιών 40 με 60 ετών. Αυτό συνέβη χάρη στο γεγονός ότι δεν έχω καπνίσει ποτέ. Επίσης έκανα και τεστ για το πάχος και την ελαστικότητα του δέρματός μου.»

Όπως εξηγεί στην συνέχεια η 47χρονη, πολύ σημαντική είναι και η διατροφή παράλληλα με την «θεραπεία» με κολλαγόνο.