Διαφήμιση - Advertisement
Είδηση - σοκ: Νέο θρίλερ στην Κοζάνη - Εξαφανίστηκε μητέρα τεσσάρων παιδιών! - TVNEWS Είδηση - σοκ: Νέο θρίλερ στην Κοζάνη - Εξαφανίστηκε μητέρα τεσσάρων παιδιών!

Είδηση - σοκ: Νέο θρίλερ στην Κοζάνη - Εξαφανίστηκε μητέρα τεσσάρων παιδιών!


Είδηση - σοκ: Νέο θρίλερ στην Κοζάνη - Εξαφανίστηκε μητέρα τεσσάρων παιδιών!Μοιάζει απίστευτο, όμως είναι αληθινό! Πριν προλάβει να συνέλθει ...
η τοπική κοινωνία και ολόκληρη η χώρα από την εξαφάνιση που... εξελίχθηκε σε δολοφονία, της 37χρονης μητέρας Ανθής Λινάρδου, άλλη μία μητέρα και εκείνη στην Κοζάνη, έγινε γνωστό ότι εξαφανίστηκε!


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το kozanimedia, στην αναζήτηση μιας γυναίκας, ηλικίας 46 ετών, από το Βατερό, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αστυνομία, μετά από σχετική ενημέρωση που είχε από τους γονείς της.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα είναι παντρεμένη με 4 παιδιά και δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το απόγευμα! Η γυναίκα μάλιστα, λένε οι ίδιες πληροφορίες, έχει αφήσει σχετικό μήνυμα σε κινητό τηλέφωνο, λέγοντας πως δε θα πρέπει να την ψάξουν και πως θα γυρίσει όποτε θέλει η ίδια...

πηγη: newsit