Πότε είναι η σωστή στιγμή για να πλύνουμε την πετσέτα του μπάνιου;

Οι πετσέτες του μπάνιου αξίζουν ειδική μεταχείριση, γιατί είναι το πρώτο πράγμα ...

που αγγίζει το σώμα μας μετά το μπάνιο, στη στιγμή δηλαδή που είναι πιο καθαρό και ευαίσθητο! ‘Ετσι οι ειδικοί έχουν κάποιες συμβουλές για την περιποίηση τους..
Μην χρησιμοποιείτε τις πετσέτες περισσότερες από τρεις ή τέσσερις φορές, συνιστούν οι ειδικοί, διαφορετικά μπορεί να αναπτυχθούν σε αυτήν βακτήρια και μούχλα.
Οι πετσέτες του μπάνιου αξίζουν ειδική μεταχείριση, γιατί είναι το πρώτο πράγμα που αγγίζει το σώμα μας μετά το μπάνιο, στη στιγμή δηλαδή που είναι πιο καθαρό και ευαίσθητο! ‘Ετσι οι ειδικοί έχουν κάποιες συμβουλές για την περιποίηση τους.. Μην χρησιμοποιείτε τις πετσέτες περισσότερες από τρεις ή τέσσερις φορές, συνιστούν οι ειδικοί, διαφορετικά μπορεί να αναπτυχθούν σε αυτήν βακτήρια και μούχλα. Φροντίστε να απλώνετε την πετσέτα αφού τη χρησιμοποιήσετε ώστε να στεγνώσει καλά και αφήστε την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή μετά το μπάνιο ή το ντους ώστε να μην παγιδεύεται υγρασία στο χώρο. πηγή:onmed.gr Φροντίστε να απλώνετε την πετσέτα αφού τη χρησιμοποιήσετε ώστε να στεγνώσει καλά και αφήστε την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή μετά το μπάνιο ή το ντους ώστε να μην παγιδεύεται υγρασία στο χώρο.
πηγή:onmed.grΟι πετσέτες του μπάνιου αξίζουν ειδική μεταχείριση, γιατί είναι το πρώτο πράγμα που αγγίζει το σώμα μας μετά το μπάνιο, στη στιγμή δηλαδή που είναι πιο καθαρό και ευαίσθητο! ‘Ετσι οι ειδικοί έχουν κάποιες συμβουλές για την περιποίηση τους.. Μην χρησιμοποιείτε τις πετσέτες περισσότερες από τρεις ή τέσσερις φορές, συνιστούν οι ειδικοί, διαφορετικά μπορεί να αναπτυχθούν σε αυτήν βακτήρια και μούχλα. Φροντίστε να απλώνετε την πετσέτα αφού τη χρησιμοποιήσετε ώστε να στεγνώσει καλά και αφήστε την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή μετά το μπάνιο ή το ντους ώστε να μην παγιδεύεται υγρασία στο χώρο.
 πηγή:onmed.gr