Διαφήμιση - Advertisement
Σοκ με υπόθεση παιδεραστίας σε σχολείο της Αθήνας – Υπεύθυνος κυλικείου ασελγούσε σε μαθήτριες - TVNEWS Σοκ με υπόθεση παιδεραστίας σε σχολείο της Αθήνας – Υπεύθυνος κυλικείου ασελγούσε σε μαθήτριες

Σοκ με υπόθεση παιδεραστίας σε σχολείο της Αθήνας – Υπεύθυνος κυλικείου ασελγούσε σε μαθήτριες


Σοκ με υπόθεση παιδεραστίας σε σχολείο της Αθήνας – Υπεύθυνος κυλικείου ασελγούσε σε μαθήτριες Σοκ στο πανελλήνιο και όχι μόνο προκαλεί η νέα υπόθεση παιδεραστίας....


με «πρωταγωνιστή» έναν 52χρονο, ο οποίος είναι υπεύθυνος κυλικείου σε δημοτικό σχολείο σε περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος, ο οποίος και συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (22/01/2016) στην Αττική, ομολόγησε ότι έχει ασελγήσει σε βάρος μαθητριών. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες προσέφερε δωρεάν τρόφιμα και αναψυκτικά προκειμένου να θωπεύει τα θύματά του.


Η υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από την καταγγελία μίας μητέρας ενός εκ των θυμάτων. Αμέσως, άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν τα ίχνη του 52χρονου, τον οποίο και συνέλαβαν με την κατηγορία της αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.