Καλαμάτα: Εφιάλτης για φοιτήτρια που βγήκε να διασκεδάσει με το... λάθος πρόσωπο - Σάλος από τα στοιχεία!Καλαμάτα: Εφιάλτης για φοιτήτρια που βγήκε να διασκεδάσει με το... λάθος πρόσωπο - Σάλος από τα στοιχεία!
Η υπόθεση με πρωταγωνίστρια και θύμα τη νεαρή φοιτήτρια έχει γίνει θέμα συζήτησης στην πόλη - Τι έδειξε η εξέταση της κοπέλας σε δημόσιο νοσοκομείο......
Την απόπειρα βιασμού της από έναν 25χρονο κατήγγειλε στην αστυνομία μια φοιτήτρια στην Καλαμάτα και η δικογραφία που σχηματίσθηκε έχει διαβιβασθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της πόλης, καθώς είχαν παρέλθει τα όρια του Αυτοφώρου. Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, με το νεαρό, ο οποίος έχει απασχολήσει παλαιότερα τις Αρχές με μικροκλοπές, διασκέδαζαν ένα βράδυ σε μαγαζί της Καλαμάτας.
Έπειτα πήγαν σε σπίτι που ανήκε σε τρίτο άτομο και εκεί, όπως κατήγγειλε η φοιτήτρια, ο νεαρός της επιτέθηκε, προσπαθώντας να τη βιάσει. Εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει. Η κοπέλα μάλιστα, κατήγγειλε ότι ο νεαρός τη χτύπησε κι αυτό διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου μετέβη.Στη συνέχεια προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Από την άλλη πλευρά, ο νεαρός αρνήθηκε την κατηγορία, ενώ για το χτύπημα της κοπέλας ισχυρίσθηκε ότι έπεσε μόνη της από τις σκάλες. Πάντως, για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Πηγή: tharrosnews.gr


Από το Blogger.