Διαφήμιση - Advertisement
Επιστρέφει ο χιονιάς: Ποιες πόλεις θα ντυθούν στα "λευκά"; - TVNEWS Επιστρέφει ο χιονιάς: Ποιες πόλεις θα ντυθούν στα "λευκά";

Επιστρέφει ο χιονιάς: Ποιες πόλεις θα ντυθούν στα "λευκά";


Επιστρέφει ο χιονιάς: Ποιες πόλεις θα ντυθούν στα Συννεφιάζει και πάλι ο καιρός σε όλη τη χώρα με ασθενή χιονόπτωση στα ηπειρωτικά και βροχές στη νησιωτική χώρα. ...


Αρχικά θα εκδηλωθούν βροχές στα δυτικά και τα νησιά του Ιονίου, κινούμενα ανατολικά θα σημειωθούν εκ νέου χιονοπτώσεις στην ορεινή κυρίως Πελοπόννησο, τη κεντρική και Στερεά Ελλάδα και ασθενέστερη στη βόρεια Ελλάδα.

Στα νησιά του Αιγαίου θα καταλήξουν τα φαινόμενα με βροχή ή χιονόνερο. Στα πεδινά της ηπειρωτικής Ελλάδας θα έχουμε βροχή ή χιονόνερο, με τον υδράργυρο να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα την ημέρα αλλά λίγο πιο ήπιες αρνητικές θερμοκρασίες το βράδυ.



Πιο αναλυτικά τη Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία νεφώσεις με ασθενή χιονόπτωση ή χιονόνερο. Στο Θρακικό ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία από -2 έως 5 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι στα ορεινά.Το θερμόμετρο από -1 έως 3 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του βορείου Ιονίου και τη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και χιονόνερο ή χιόνι στο εσωτερικό της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από -1 έως 10 βαθμούς.

Στην Κεφαλονιά, την Πάτρα και το Πύργο βροχές και κατιγίδες. Στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί άνεμοι στα 5 με 7 μποφόρ.
Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο νεφώσεις με χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία έως από -2 έως 11 βαθμούς.
Στα Κύθηρα νεφώσεις με βροχές και ο υδράργυρος μέχρι τους 12 βαθμούς.

Στη Κρήτη βροχές και χιόνια στα ορεινά. Το θερμόμετρο από 7 έως 13 βαθμούς και οι άνεμοι ανατολικοί στα 5 με 7 μποφόρ.
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με ανοίγματα ηλιοφάνειας και ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι ανατολικοί στα 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία μέχρι τους 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, τη κεντρική και Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι κυρίως στα ορεινά και την Εύβοια. Η θερμοκρασία από -3 έως 7 βαθμούς.

Στην Αττική νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.