Εξέλιξη - σοκ στη δολοφονία του Κωστή που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Εξέλιξη - σοκ στη δολοφονία Πολύζου: Κατηγορούνται μάνα και πατριός Συγκλονιστικές εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου ....


23χρονου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα της Κοζάνης, όταν ο εισαγγελέας εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής  εντάλματα σύλληψης για τον πατριό, αλλά και για την ίδια τη μητέρα του, με την κατηγορία της δολοφονίας του γιου τους.
Μετά από σχεδόν πέντε ολόκληρα χρόνια από τη στιγμή, της εξαφάνισης του Κωστή ( 18 Φεβρουαρίου 2011) και τέσσερα και πλέον χρόνια από την ημέρα (24 Σεπτεμβρίου 2011) που βρέθηκε το πτώμα του, η συγκλονιστική αυτή υπόθεση που σόκαρε τόσο την τοπική κοινωνία αλλά και  ολόκληρο το πανελλήνιο παίρνει νέα δραματική τροπή.


Να σημειωθεί, πως από την ημέρα εντοπισμού  της σορού του Κωστή, οι υποψίες είχαν στραφεί στον πατριό του, αλλά και στην ίδια τη μητέρα του, που είχαν απευθυνθεί στην Αγγελική Νικολούλη, αναζητώντας τον 23χρονο.
Πλέον, αναμένεται η συνέχεια της υπόθεσης, με την πιθανή προφυλάκιση και των δυο κατηγορούμενων, αλλά και τον ορισμό δικάσιμου για την πολύκροτη δολοφονία του Κωστή.