Πήγε να πιάσει τα κλειδιά στις σκάλες και σκοτώθηκε - Απίθανος θάνατος σε πολυκατοικία!

Βόλος: Πήγε να πιάσει τα κλειδιά στις σκάλες και σκοτώθηκε - Απίθανος θάνατος σε πολυκατοικία!Όλα έγιναν σε πολυκατοικία της Νέας Ιωνίας στον Βόλο, με έναν εξαιρετικά άτυχο άντρα να χάνει τη ζωή του - Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή...
Στον θάνατο οδήγησε μια πτώση 60χρονο κάτοικο της Νέας Ιωνίας. Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε στο σπίτι του σε πολυκατοικία της περιοχής, στις 17.30 χθες το απόγευμα όταν άγνωστο πως έχασε την ισορροπία του και έπεσε στα σκαλιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που ειδοποιήθηκε τον μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο Βόλου πλην όμως, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό και ο 60χρονος εξέπνευσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πτώση υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες του στοίχισαν τη ζωή. Το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας που επελήφθη μέχρι αργά χθες το βράδυ έπαιρνε καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη.
Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες ο 60χρονος φέρεται να έχασε την ισορροπία του στην προσπάθειά του να πιάσει τα κλειδιά που του έπεσαν σε σκάλες. Είτε επειδή ζαλίστηκε είτε επειδή έχασε την ισορροπία του έπεσε στο πάτωμα και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου - taxydromos.gr