ΝΕΑ συγκλονιστική αποκάλυψη: Η Ανθή βρέθηκε θαμμένη με το...

Η Ανθή Λινάρδου είναι νεκρή, ο σύζυγός της έχει ομολογήσει τη δολοφονία της και τα τρία μικρά παιδιά τους είναι πλέον μόνα τους......
Ο τραγικός επίλογος που έπεσε στην υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης, ήταν η αποκάλυψη πως ο άνδρας της Ανθής έπνιξε την σύζυγό του, με τις πληροφορίες για έντονες σκηνές ζηλοτυπίας στη σχέση τους να αυξάνονται συνεχώς."Έτσι τον πιάσαμε"
Ο αστυνομικός διευθυντής Κοζάνης, Γιάννης Βακουφτσής, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο E tv και αποκάλυψε πως οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στην σύλληψη του συζύγου.
Ο κ. Βακουφτσής ήταν επικεφαλής των ερευνών και αρχικά αποκάλυψε πως το πτώμα της Ανθής βρέθηκε θαμμένο με το νάρθηκα στο πόδι της, ενώ από το άλλο πόδι έλειπε το παπούτσι.
"Οι έρευνες ξεκίνησαν την Κυριακή. Από την πρώτη στιγμή βλέπαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι υπάρχουν πολλά κενά στις καταθέσεις του συζύγου. Εκμεταλλευτήκαμε όλα τα στοιχεία, κάναμε λεπτομερή έρευνα στο σπίτι, τις αποθήκες και τελικά καταλήξαμε στο χωράφι, όπου βρήκαμε την άτυχη μητέρα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός διευθυντής.
Αμαφερόμενος στα στοιχεία που οδήγησαν τις αρχές στη σύλληψη του συζύγου, ο κ. Βακουφτσής δήλωσε: "Αρχικά, από αυτά που είπε, κάτι δεν έβγαινε. Ισχυριζόταν ότι έφυγε για να πάει στην καφετέρια του χωριού. Εμείς ξέρουμε από την κοινή λογική, ότι όταν ένα άτομο εξαφανίζεται δε μπορεί να αφήνει στο σπίτιτα κινητά. Δεν έχει πάρει μαζί της χρήματα. Βέβαια,είδαμε και στο πρόσωπό του κάποιες αμυχές. Τον ρωτήσαμε τι ήταν οι αμυχές και μας είπε ότι είναι από κλάδεμα ροδακινιάς. Εμείς γνωρίζουμε ότι το δέντρο αυτό δεν έχει αγκάθια κι αποκλείεται να έγιναν αυτοί οι τραυματισμοί. Αυτά τα στοιχεία σιγά - σιγά τα συλλέξαμε και φτάσαμε στην σύλληψη".