Διαφήμιση - Advertisement
Σάλος με το μήνυμα της Έμα Γουάτσον για το θάνατο του Ρίκμαν - TVNEWS Σάλος με το μήνυμα της Έμα Γουάτσον για το θάνατο του Ρίκμαν

Σάλος με το μήνυμα της Έμα Γουάτσον για το θάνατο του Ρίκμαν


Σάλος με το μήνυμα της Έμα Γουάτσον για το θάνατο του ΡίκμανΧιλιάδες θαυμαστές και καλλιτέχνες έσπευσαν να πουν διαδικτυακά το δικό τους αντίο στον βρετανό ηθοποιό Άλαν Ρίκμαν.



Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν φυσικά και η Έμα Γουάτσον, η οποία συνεργάστηκε στενά με τον Ρίκμαν στις ταινίες Χάρι Πότερ.
Ωστόσο, η ανάρτηση που ανέβασε η νεαρή ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Twitter, αποτέλεσε αντικείμενο έντονου σχολιασμού και αυστηρής κριτικής.
Η 25χρονη Έμα, που είναι γνωστή για την ακτιβιστική και φεμινιστική της δράση (μέσα στο 2015 λάνσαρε την φεμινιστική καμπάνια "HeForShe" σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη, δεδομένου ότι είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως), αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον "καθηγητή Σνείπ", χρησιμοποιώντας μία φράση του την οποία χρησιμοποιούσε ο ίδιος αναφερόμενος στο φεμινισμό.
Η φράση που χρησιμοποιούσε ο Ρίκμαν ήταν η εξής: «Δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε έναν άνδρα που δηλώνει φεμινιστής, νομίζω είναι κοινό μας δικαίωμα».
Το αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσει την οργή χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου που κατηγορούν την Έμα πως εκμεταλλεύτηκε το θάνατο του Ρίκμαν για να προωθήσει την καμπάνια της. Πολλοί, μάλιστα, δεν δίστασαν να την χαρακτηρίσουν και ως "ανάλγητη", "αριβίστρια", "ψυχρή" και "οπορτουνίστρια".

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση εδώ:
Πηγή: independent.co.uk