Μεσσηνία: Την βρήκαν νεκρή στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση!

http://www.newsit.gr/files/Image/2016/01/13/resized/astynomia_440_355.jpgΣυγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Αβραμιού Μεσσηνίας, από τον θάνατο της γυναίκας - Η ανιψιά ήταν η πρώτη που υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά...
Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα (12-01-2015) στο σπίτι της στο Αβραμιού, πεσμένη δίπλα από το κρεβάτι της. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αλλά για θάνατο από παθολογικά αίτια. Πρόκειται για μια 95χρονη η οποία έμενε μόνη της και επειδή δεν είχε δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες ημέρες, την αναζήτησαν οι συγγενείς της και ένας γείτονας.
Συγκεκριμένα, η ανιψιά της που είχε να την δει τρεις μέρες πήγε το μεσημέρι και της χτύπησε την πόρτα, αλλά η ηλικιωμένη δεν άνοιγε. Ετσι η συγγενής της ηλικιωμένης ειδοποίησε το Α.Τ. Μεσσήνης. Οταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι λίγο πριν τις 16.00 το μεσημέρι δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης, και ούτε το σπίτι ήτανε αναστατωμένο για να οδηγηθούν στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.Λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα έφτασε από το Ναύπλιο και ο ιατροδικαστής Νίκος Κοττακίδης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρήκε χτυπήματα ή άλλα σημάδια στο σώμα της γυναίκας που να προδίδουν ότι ο θάνατος προήλθε από εγκληματική ενέργεια.
Οσο για τα αίτια του θανάτου της, αυτά θα διευκρινιστούν μετά την νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας. Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά το θάνατό της και να παίρνει καταθέσεις από γείτονες και ανθρώπους οι οποίοι την ήξεραν. Σήμερα μάλιστα θα γίνει εκ νέου αυτοψία στο σπίτι της ηλικιωμένης, στο φως της ημέρας.
Πηγή: eleftheriaonline.gr