Αυτή είναι η Ολλανδέζα που έχει «κλέψει» την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου!

Στο εξωτερικό βρίσκεται ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών ...
Γιώργος Παπανδρέου, συνοδεία της νέας του συντρόφου, ολλανδικής καταγωγής, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται πως του έχει «κλέψει» την καρδιά.Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα, Τρίτη (19/01/2016) ο «ΒΗΜΑτοδότης», η γνωριμία αυτή οδηγεί τον πρώην πρωθυπουργό στην απόφαση να χωρίσει από τη σύζυγό του, Άντα, η οποία παραμένει στο σπίτι τους στο Καστρί.
Ο Γ. Παπανδρέου, κατά την ίδια πηγή, είναι έντονα δυσαρεστημένος από τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, είναι πρόσφατο εκείνο για τον χωρισμό του από την Άντα Παπανδρέου και όταν συνεργάτες του τον προέτρεψαν να μιλήσει καθώς οι φήμες οργίαζαν (τον εμφάνιζαν ζευγάρι με τη γυμνάστριά του η οποία όπως είναι καλή φίλη της πρώην, πια, συζύγου του ή ακόμα και με Ελληνίδα υπάλληλο του ΟΗΕ) εκείνος απάντησε εκνευρισμένος: «Μην ασχολείστε, δεν θέλω ανάμειξη στην προσωπική μου ζωή».
Όμως οι συνεργάτες του αλλά και ο οικογενειακός του κύκλος επιμένουν να τον συμβουλεύουν να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση όταν γυρίσει από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται με τη νέα του σύντροφο.