Διαφήμιση - Advertisement
Ραγδαίες οι εξελίξεις: Τι θα συμβεί με τα παιδιά της Ανθής μετά την δολοφονία της; - TVNEWS Ραγδαίες οι εξελίξεις: Τι θα συμβεί με τα παιδιά της Ανθής μετά την δολοφονία της;

Ραγδαίες οι εξελίξεις: Τι θα συμβεί με τα παιδιά της Ανθής μετά την δολοφονία της;


Ραγδαίες οι εξελίξεις: Τι θα συμβεί με τα παιδιά της Ανθής μετά την δολοφονία της; Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στο Βελβεντό της Κοζάνης. ....
Μετά την άγρια δολοφονία της 37χρονης Ανθής από τον 40χρονο σύζυγό της και τις αποκαλύψεις για τη ζωή της οι γονείς μέσω του δικηγόρου κινούνται ώστε άμεσα να πάρουν την επιμέλεια των τριών μικρών παιδιών και να τα μεταφέρουν στο Πειραιά για να μεγαλώσουν μαζί τους.
“Ναι, την έπνιξα και ας πάω ισόβια” είπε κυνικά στους αστυνομικούς σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος δράστης.

Σύμφωνα με την espresso η οργή της οικογένειας της 37χρονης ξεχειλίζει. “Ήταν επιθετικός και προσβλητικός προς την Ανθή όταν ήρθαν για τις γιορτές στον Πειραιά. Δεν θέλω ούτε να τον δω. Τι να πω τώρα στο τέρας;” Είπε η μητέρα της Ανθής για τον 40χρονο Τάσο Τσουχάρα.

Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η σχέση του ζευγαριού ήταν προβληματική και πως ο 40χρονος αποφάσισε να δολοφονήσει τη σύζυγό του όταν εκείνη πήρε την απόφαση να τον χωρίσει.

Όσοι γνώριζαν την κατάσταση λένε πως “ήξερε εδώ και δυο χρόνια ότι η Ανθή ήθελε να φύγει από το Βελβεντό. Τον τελευταίο χρόνο είχε αποφασίσει ότι θα χωρίσει”. 
Δυστυχώς όπως περιγράφεται πίσω από τις κλειστές πόρτες η 37χρονη γυναίκα περνούσε έναν Γολγοθά. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειάς της η άτυχη γυναίκα, όπως είπε η αδελφή της είχε υποστεί και σεξουαλική κακοποίηση από τον σύζυγό της.

Η κατάσταση λένε άρχισε να γίνεται χειρότερη μετά τη γέννηση των διδύμων παιδιών. Καταπιεζόταν, ο σύζυγός της δεν της έδινε χρήματα, ούτε και της επέτρεπε να δουλέψει...

Δυστυχώς κανείς δεν περίμενε αυτή την κατάληξη.

Τάρα οι γονείς της άτυχης κοπέλας σκέφτονται να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στον Πειραιά, μαζί τους θέλουν να πάρουν και τα τρία αγγελούδια.

Πηγή: newsit.gr