Διαφήμιση - Advertisement
ΣΟΚ: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική λατρεμένος τραγουδιστής μετά από τροχαίο! - TVNEWS ΣΟΚ: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική λατρεμένος τραγουδιστής μετά από τροχαίο!

ΣΟΚ: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική λατρεμένος τραγουδιστής μετά από τροχαίο!


ΣΟΚ: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική λατρεμένος τραγουδιστής μετά από τροχαίο! (PHOTO)
O πολύ αγαπητός στο κοινό τραγουδιστής νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα μετά από σοβαρό ....



τροχαίο. Ο 53χρονος τραγουδιστής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και οι γιατροί ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς δεν γνωρίζουν ποια θα είναι η κατάστασή του όταν συνέλθει.

O Colin Vearncombe ή Black όπως έγινε περισσότερο γνωστός, που απέκτησε πολλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο με το τραγούδι "Wonderful Life" νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα μετά από σοβαρό τροχαίο. Ο 53χρονος τραγουδιστής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο στην Ιρλανδία.Οι γιατροί ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς δεν γνωρίζουν ποια θα είναι η κατάστασή του όταν συνέλθει.



Ο Colin Vearncombe που ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του '80, απογειώθηκε το 1985 με την πολύ μεγάλη επιτυχία "Wonderful Life".




Στα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησε αρκετές δισκογραφικές δουλειές δίχως όμως την ανάλογη επιτυχία. Η τελευταία δισκογραφική του δουλειά το 2014, με τίτλο "Blind Faith" πήγε τόσο καλά που ήταν έκπληξη και για τον ίδιο.

Πηγή: zappit.gr