Διαφήμιση - Advertisement
Νομίζετε ότι βλέπετε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι; Κάντε κλικ και μάθετε την ανατριχιαστική αλήθεια - TVNEWS Νομίζετε ότι βλέπετε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι; Κάντε κλικ και μάθετε την ανατριχιαστική αλήθεια

Νομίζετε ότι βλέπετε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι; Κάντε κλικ και μάθετε την ανατριχιαστική αλήθεια


Οι αρχές προσπαθούν απεγνωσμένα να εντοπίσουν τη γυναίκα μυστήριο που αγκαλιάζει τον κατά συρροή δολοφόνο Michael Gargiulo....

Δεν γνωρίζουν ποια είναι και φοβούνται το χειρότερο. Ο 39χρονος κρατείται τα τελευταία 7,5 χρόνια στη φυλακή Los Angeles County Jail και περιμένει την έναρξη της δίκης του για τη δολοφονία 3 νέων γυναικών και την απόπειρα δολοφονίας μίας ακόμα γυναίκας.
Ο πρώην μπράβος και επισκευαστής κλιματιστικών είναι γνωστός ως "Chiller Killer", "Boy Next Door Killer" και "Hollywood Ripper". Οι ερευνητές πιστεύουν ότι μπορεί να έχει δολοφονήσει έως και 10 γυναίκες. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει σχετίζονται με τη δολοφονία της 18χρονης Tricia Pacaccio το 1993, της 23χρονης Ashley Ellerin (συντρόφου του Άστον Κάτσερ) το 2001, και της 32χρονης Maria Bruno το 2005. Κατηγορείται επίσης για την απόπειρα δολοφονίας της Michelle Murphy το 2008.
Ο Michael Gargiulo ξεκίνησε τη δράση του στη γενέτειρά του στο Glenville, στο Ιλινόις, με τη δολοφονία της Tricia Pacaccio που ήταν η μεγαλύτερη αδερφή ενός καλού του φίλου. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της με 12 μαχαιριές. Ήταν ένας από τους κύριους υπόπτους αλλά δεν είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της μέχρι και το 2011 παρά το γεγονός πως οι ερευνητές είχαν ταυτοποιήσει το DNA κάτω από τα νύχια της με αυτό του Michael το 2003.




Με τις υποψίες να τον βαραίνουν, ο νεαρός μετακόμισε στο Χόλιγουντ όπου άρχισε να ασκεί την υποκριτική και την ερασιτεχνική πυγμαχία. Εκεί ήταν που άρχισε να εργάζεται και ως μπράβος και επισκευαστής κλιματιστικών. Ξεκίνησε τότε να κάνει παρέα με την Ashley Ellerin που τότε είχε ελεύθερη σχέση με τον άγνωστο τότε Ashton Kutcher. Βρέθηκε μαχαιρωμένη από τη συγκάτοικό της στις 22 Φεβρουαρίου του 2001. Τα τραύματά της ήταν τόσο βαθιά και πολλά που είχε σχεδόν αποκεφαλιστεί. Η νεαρή γυναίκα θα έβγαινε με τον Άστον Κούτσερ για ποτό. Όταν πήγε στην πόρτα της, δεν απάντησε. Πίστεψε ότι τον είχε στήσει. Λίγο πριν φύγει, κοίταξε από ένα παράθυρο και είδε κόκκινους λεκέδες στο πάτωμα που πίστευε ότι ήταν από κρασί. Η αστυνομία αργότερα ανακάλυψε ότι ήταν το αίμα της νεαρής γυναίκας. Ο διάσημος ηθοποιός έχει πει ότι μετάνισωσε που δεν κάλεσε σε βοήθεια αμέσως και αναρωτιέται αν θα μπορούσε να τη σώσει.




Λίγα χρόνια αργότερα, η μητέρα τεσσάρων παιδιών βρέθηκε άγρια δολοφονημένο στο κρεβάτι της. Ήταν μόνο 10 ημέρες νωρίτερα που η Maria Bruno είχε μετακομίσει στην πολυκατοικία όπου έμενε ο Michael Gargiulo. Η Ashley Ellerin και η Maria Bruno είχαν υποστεί φρικτό ακρωτηριασμό και τα πτώματά τους είχαν τοποθετηθεί με σεξουαλικό τρόπο.
Η Michelle Murphy, το μοναδικό θύμα του που επέζησε, ξύπνησε όταν άρχισε να τη μαχαιρώνει ενώ βρισκόταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Παρά τα σοβαρά τραύματα στο στήθος, τον ώμο και το δεξί χέρι, κατάφερε να παλέψει μαζί του και να τον κάνει να φύγει. Αυτή θα είναι και η βασική μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του.



Υπάρχουν όμως και θύματα που οι αρχές δεν γνωρίζουν και αγωνίζονται για την αναγνώρισή τους, ενώ ο κατά συρροή δολοφόνος κρατείται τα τελευταία 7 χρόνια. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ευθύνεται και για άλλες δολοφονίες μετά από ένα περίεργο σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια της αρχικής ανάκρισης για την επίθεση στη Michelle Murphy. Το μοναδικό στοιχείο που έχουν είναι τέσσερις φωτογραφίες του αγκαλιά με μια μελαχροινή γυναίκα. Οι φωτογραφίες που βρήκαν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του πιστεύεται ότι τραβήχτηκαν στην Καλιφόρνια μεταξύ 2001 και 2003.
"Η νεαρή γυναίκα μοιάζει με μερικά από τα θύματά του. Ελπίζουμε να βρεθεί ζωντανή. Θέλουμε να την εντοπίσουμε και να βεβαιωθούμε πως είναι καλά", σημείωσε ο ντετέκτιβ Lillienfeld στο PEOPLE Magazine. "Δεν έχουμε καταφέρει να την αναγνωρίσουμε".
Πηγή: Newsit