“Έριξε πόρτα” στη... νύφη της! Έξαλλη η Ελένη με την Καλλιμούκου - Όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

“Έριξε πόρτα” στη... νύφη της! Έξαλλη η Ελένη με την Καλλιμούκου - Όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!Έγινε πυρ και μανία. Περίμενε ότι θα είχαν ακούσει τη συμβουλή της. Έτσι πήγε μόνο με τον Μάκη και τα παιδιά στον επίγειο παράδεισό της....
ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Εδειξε τα δόντια της από την αρχή. Το “YES!” είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες ότι η Ελένη δεν έβλεπε με καθόλου καλό μάτι την έκρηξη δημοσιότητας που πήρε το ειδύλλιο του αδελφού της Θοδωρή Μισόκαλου με την Αντωνία Καλλιμούκου και οι εξελίξεις δικαίωσαν πανηγυρικά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού μας. Οι τόνοι όχι μόνο δεν έπεσαν, αντίθετα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα του ερωτευμένου ζευγαριού συνέχιζαν να κατακλύζουν το διαδίκτυο, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία έριξε... μεγαλοπρεπέστατη πόρτα στη “νύφη” της, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον έντονο εκνευρισμό της.


Η παρουσιάστρια τα είχε ετοιμάσει όλα στην εντέλεια. Τίποτα και κανείς δεν την κρατούσε στην Αθήνα. Η πρόκληση να βρεθεί ξανά στα αγαπημένα της Άχλα και να ασχοληθεί με το κτήμα της εκεί της είχε πάρει τα μυαλά και μετρούσε με αγωνία τις ώρες για να φτάσει στη Ραφήνα και να μπει στο πλοίο όπου την περίμεναν ο Μάκης Παντζόπουλος και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια. Η μικρή Μαρίνα έλειπε από την απόδραση στο... Μαρινοχώρι (όπως αποκαλεί πλέον τα Άχλα η Ελένη), αφού έμεινε μαζί με τη γιαγιά της Ζέτα Μισόκαλου. Η απουσία του μωρού ήταν μάλλον αναμενόμενη, μιας και είναι ακόμη πολύ μικρή. Άλλη απουσία -και μάλιστα διπλή- ήταν εκείνη που δεν πέρασε απαρατήρητη και σχολιάστηκε πάρα πολύ στα πηγαδάκια της showbiz, αυτή του αδελφού της και της Αντωνίας Καλλιμούκου. Μια απουσία με νόημα που επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί και γι' αυτό έκλεισε την... πόρτα για τα Άχλα.