Σοκ και ανατριχίλα: Η τραγική σύμπτωση για τους δυο αδικοχαμένους νέους - Τι κοινό είχε ο Κωστής Πολύζος με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Σοκ και ανατριχίλα: Η τραγική σύμπτωση για τους δυο αδικοχαμένους νέους - Τι κοινό είχε ο Κωστής Πολύζος με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη; Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η πληροφορία ότι ο άτυχος 23χρονος Κωστής ...


που φέρεται να δολοφονήθηκε από την ίδια του τη μητέρα και τον πατριό του, πήγαινε στην ίδια σχολή  με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Κωστής Πολύζος αποφοίτησε από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων προκειμένου να δουλέψει στο γαλακτοπωλείο του θείου του.
Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του και ο πατριός του είχαν πάρει εν αγνοία του, δάνεια ύψους 250.000 ευρώ για να αγοράσουν ένα εξοχικό στα Ψαχούδια Χαλκιδικής κι ένα φορτηγό.

Νωρίτερα τον είχαν αναγκάσει να πουλήσει ένα διαμέρισμα στη Σιάτιστα, αξίας 50.000 ευρώ, που του είχε αφήσει ο φυσικός του πατέρας πριν πεθάνει.
Η «μάνα», και ενώ ο Κωστής Πολύζος φερόταν εξαφανισμένος, στις 22 Ιουνίου 2011, πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου να υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!
Η δολοφονία φαίνεται να έγινε μετά από έναν ακόμη καυγά με αφορμή τα υπέρογκα δάνεια που είχε πάρει ο νεαρός για λογαριασμό της οικογένειας και τον ενοχλούσαν καθημερινά, τράπεζες και εισπρακτικές εταιρείες λόγω μη καταβολής των δόσεων.