Διαφήμιση - Advertisement
Ανατροπή στο φρικιαστικό έγκλημα της Καλλιθέας - TVNEWS Ανατροπή στο φρικιαστικό έγκλημα της Καλλιθέας

Ανατροπή στο φρικιαστικό έγκλημα της Καλλιθέας


EKTAKTO3
Ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα φέρνει η ιατροδικαστική έρευνα που ρίχνει φως στον τρόπο δολοφονίας του 65χρονου άνδρα το πτώμα του οποίου βρέθηκε μέσα σε...
καταψύκτη σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας.
Ο άτυχος 65χρονος πέθανε από ασφυξία που προκλήθηκε καθώς ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας έκλεισαν το στόμα και τη μύτη του με μονωτική ταινία και στη συνέχεια τοποθέτησαν και σακούλα στο κεφάλι του.

Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι ο θάνατος ήταν μαρτυρικός, φαίνεται ότι ο άτυχος ναυτικός βασανίστηκε τουλάχιστον δύο λεπτά μέχρι να χάσει τη ζωή του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον σκότωσε η 45χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί, και να τον έβαλε στη συνέχεια στον καταψύκτη.
Αλλωστε, όπως υποστηρίζουν αξιωματικοί της Ασφάλειας, η 45χρονη είναι εύσωμη, ενώ το θύμα ήταν μικροκαμωμένο και θα μπορούσε να τον βάλει μόνη της στον καταψύκτη. Πάντως, μέχρι στιγμής, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, ενώ υπάρχει «ανοιχτή γραμμή» με την Ιντερπόλ για τον εντοπισμό της υπηκόου Βουλγαρίας και του 27χρονου γιου από τον πρώτο γάμο της.
newsit.gr