Διαφήμιση - Advertisement
Είναι 48 χρόνων και μοιράζει «εγκεφαλικά» σε κάθε της ανάρτηση στο Instagram! - TVNEWS Είναι 48 χρόνων και μοιράζει «εγκεφαλικά» σε κάθε της ανάρτηση στο Instagram!

Είναι 48 χρόνων και μοιράζει «εγκεφαλικά» σε κάθε της ανάρτηση στο Instagram!


Είναι 48 χρόνων και μοιράζει «εγκεφαλικά» σε κάθε της ανάρτηση στο Instagram!
«Είσαι τυχερή που είσαι αδύνατη και μπορείς να φας ότι θες.Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση όταν με βλέπουν φίλοι και συγγενείς.....



Ωστόσο, τους εξηγώ ότι κάνω υγιεινή διατροφή και φυσικά δεν αποδέχομαι τον όρο τυχερή, καθώς αναγκάζομαι να κάνω θυσίες καθημερινά που οι άλλοι δεν κάνουν».
Αυτό δηλώνει η Laura Gordon, η οποία σε κάθε της ανάρτηση στο Instagram μοιράζει «εγκεφαλικά» στους followers της για... προφανείς λόγους. Η Laura ξεκίνησε να γυμνάζεται κάθε μέρα από τα 23 της χρόνια, διατηρώντας μέχρι σήμερα αυτούς τους γραμμωμένους κοιλιακούς και τα σφριγηλά οπίσθια. Και αν απορείτε για την ηλικία της, η Laura πλησιάζει τα 50, καθώς είναι 48 χρόνων!
Η ίδια εργάζεται σε εταιρεία real estate, μένει στην πόλη Charlotte της Βόρειας Καρολίνας και θεωρεί την γυμναστική της ως δεύτερη δουλειά. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, έχει και τον δικό της εξοπλισμό στο σπίτι της και έχει κάνει μια σειρά από fitness DVDs! Ωστόσο, δεν είναι ελεύθερη, αλλά παντρεμένη εδώ και 12 χρόνια, χωρίς να έχει αποκτήσει παιδιά, με τον 39χρονο σύζυγο της να ανησυχεί, καθώς έχει πάνω από 450,000 ακόλουθους. Πάντως, η Laura αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό, όταν αντιλήφθηκε ότι χρησιμοποιούσαν τις φωτογραφίες διάφορες αθλητικές εταιρείες για διαφημιστικούς λόγους καθώς και απλοί πολίτες, χωρίς να αναφέρουν το όνομα της.
Δείτε φωτό: