Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για όλο το τριήμερο (22 -24 Iανουαρίου)

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για όλο το τριήμερο (22 -24 Iανουαρίου)Κριός
Θα έχεις πολύ άγχος για τα επαγγελματικά σου ζητήματα!....
Περιμένεις μια απάντηση που θα σε ξεμπλοκάρει ή θα σου δημιουργήσει προβλήματα, γεγονός που δε σε αφήνουν αυτά σε διάθεση για να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου! Προσοχή στα μυστικά που αποκαλύπτονται και προκύπτουν εντάσεις! Η πανσέληνος φέρνει σύννεφα στη σχέση σου.

Ταύρος
Μέρες που θα μπορέσεις να κάνεις εκείνο το ταξιδάκι που τόσο ήθελες. Πρέπει να φτιάξεις τις σχέσεις σου με τον κόσμο, είτε αυτές είναι φιλικές, είτε ερωτικές! Όμως αυτή τη φορά θέτεις εσύ τα όρια, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο. Μια νέα γνωριμία προκύπτει πολύ ξαφνικά τις μέρες αυτές. Το ερωτικό σου θερμόμετρο ανεβαίνει!           

Δίδυμος
Τυχερές οι μέρες σου! Ή σου κάνουν ένα μεγάλο δώρο ή παίρνεις λεφτά.  Βγαίνεις, διασκεδάζεις, βλέπεις κόσμο που σου έχει λείψει, από την άλλη ίσως βρεις μια νέα δουλειά που θα πρέπει εσύ να θέσεις τους όρους σου και να τη προσαρμόσεις στα δικά σου δεδομένα! Να είσαι καχύποπτη πολύ, γύρω σου γίνεται μάχη! Προσοχή σε εκμεταλλεύονται!        

Καρκίνος
Εντάσεις προκύπτουν , παράπονα ακούς από τους δικούς σου τους ανθρώπους. Από την άλλη σου ανακοινώνουν κάτι που δε θα σου αρέει καθόλου. Ηρεμείς και δίνεις μεγαλύτερη σημασία στον έρωτα! Τυχερές ημέρες για τα επαγγελματικά σου ζητήματα  αφού πάει έφυγε ο ανάδρομος και μπορείς να προχωρήσεις άφοβα παρακάτω!        Aποκάλυψη: Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο

Λέων
Ξαφνικά θα νιώσεις την έντονη επιθυμία να κλείσεις τις εκκρεμότητές σου στη δουλειά. ! Καλές ημέρες για αυτό. Μη πεισμώνεις αν δε γνωρίζεις κάτι. Ρώτα καλύτερα! Πανσέληνος στις 24 στο ζώδιό σου. Ευαίσθητη πολύ γίνεσαι. Ηρεμούν τα πράγματα. Όμως να είσαι προσεκτική, δε σου αρέσει καθόλου και αντιδράς άσχημα!            

Παρθένος
Όμορφες μέρες έρχονται, και μπόλικος έρωτας μπορώ να πω. Κάτι μαθαίνεις και αναστατώνεσαι πολύ. Το ξεπερνάς όμως, γιατί έχεις λόγο. Ο έρωτας που λες, έρχεται για να μείνει. Σε ανανεώνει από όλες τις απόψεις. Να είσαι έτοιμη για όλα, γιατί από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να γίνεις πολύ αυστηρή με τον εαυτό σας και να μείνεις πάλι μόνη..             

Ζυγός
Θα έχεις πολύ καλή διάθεση στις 20 και θα κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Προσοχή, μια ύπαρξη σε ζορίζει, σε καταπιέζει και σου ζητά πράγματα παράλογα.  Πρόσεχε τα λόγια σου, γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη και έρημη! Η πανσέληνος στις 24 σε ηρεμεί, φέρνει ξανά την αγάπη στη ζωή σου και κάνε καλύτερες επιλογές τούτη τη φορά. Κλείσε τις εκκρεμότητές σου!

Σκορπιός
Μαζεύεσαι σπίτι σου και ασχολείσαι με τη καλή οργάνωσή του. Φτιάξε το περιβάλλον σου για να νιώσεις καλύτερα. Κάποιος σου χαλά το κέφι  αλλά δε δίνεις ιδιαίτερη σημασία.  Επικοινωνείς με τους φίλους σου, τους συνεργάτες σου, τους αναστατώνεις με τις αποφάσεις σου και μετά σηκώνεσαι και φεύγεις ένα ταξίδι. Ζόρικη η μέρα η πανσέληνος σου θυμίζει πως πρέπει να κάνεις καλές δημόσιες σχέσεις. Τα βρίσκεις με τον εαυτό σου.     ΖΩΔΙΑ: Η αφοσιωμένη Αφροδίτη στον Αιγόκερω! Πως θα σας επηρεάσει;

Τοξότης
Σε απασχολούν έντονα τα οικονομικά σου και τα ερωτικά σου τα ζητήματα. Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και ανησυχείς πολύ! Λίγη υπομονή ακόμα και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Σε αγχώνει κάπως η πανσέληνος στις 24, δώσε την απαραίτητη σημασία στις υποθέσεις σου. Ηρεμείς, βρίσκεις πάλι το χρόνο να δεις φίλους και να βολτάρεις. Σε χάνει το σπιτάκι σου..       

Αιγόκερως
Λεφτά παίρνεις, κάτι ξεχασμένα και απογειώνεσαι από τη χαρά σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σε κάνει πιο γοητευτική, πιο θερμή και επιτέλους πιο ερωτική από ποτέ. Η πανσέληνος στις 24 σου θυμίζει πως έχεις και ένα σπίτι που πρέπει να ασχοληθείς. Προσπάθησε  να κάνεις κάτι πρωτότυπο για να εντυπωσιάσεις τους ανθρώπους σου!       

Υδροχόος
Αισιόδοξη πολύ! Έχεις νέες ιδέες για το πώς θα αντιμετωπίσεις τα θέματά σου. Πρόσεξε πώς θα κινηθείς, αν κάνεις κάτι παράνομο να το κρατήσεις μυστικό γιατί μπορεί να εκτεθείς. Η πανσέληνος στις 24 σου προκαλεί εκνευρισμό και το συναίσθημα του ανικανοποίητου. Ευχάριστα νέα μαθαίνεις, σου φεύγει ένα άγχος. Ζήτησε από τους άλλους μια χάρη , από εκείνους που σας χρωστάνε πολλά!          

Ιχθύες
Αποφασίζεις να ξεκινήσεις γυμναστήριο στις 20. Θες να φτιάξεις σώμα και ακόμα έχεις το χρόνο μέχρι το καλοκαίρι. Σου χτυπούν τη πόρτα, είτε για δανεικά, είτε για χαζολόι και εσύ δεν έχεις ούτε την όρεξη, ούτε το χρόνο.  Η πανσέληνος στις 24 μπορεί να σε κάνει να πάρεις τα βουνά. Δε θα θες να δεις άνθρωπο. Μετά οι νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Φεύγει ο ανάδρομος και έρχονται οι θετικές οι απαντήσεις!