Αυτός είναι ο 19χρονος κούκλος γιος του Σταμάτη Γαρδέλη (PHOTOS)

Πρεμιέρα στο θέατρο Πειραιώς 131 με την παράσταση “Barbarella, the 80΄s musical”,έκανε ο Σταμάτης Γαρδέλης και από το πλευρό του δεν έλειπε και ο γιος του.....

Ο 19χρονος Νικόλας που του μοιάζει πολύ, του έχει μεγάλη αδυναμία και δεν το κρύβει. Έτσι, ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν κοντά του και φωτογραφήθηκε μαζί του, μετά το τέλος του έργου.Ο Νικόλας είναι ο μικρός της οικογένειας και υπηρετεί στην Κύπρο, στην ΕΛΔΥΚ (δες εδώ τι είχε πει ο Σταμάτης Γαρδέλης για εκείνον), ενώ, ο γνωστός ηθοποιός έχει και έναν μεγαλύτερο γιο, τον 21χρονο Διονύση που σπουδάζει στην Καλών Τεχνών. Και οι δυο μάλιστα, είναι πάντα στο πλευρό του και όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν... τα παιδιά του τον έχουν εκπαιδεύσει!
Το σίγουρο, πάντως,είναι πως στο δυναμικό comeback του... σε μιούζικαλ -εμφανίζεται και στους Συμμαθητές του Ant1- o Σταμάτης Γαρδέλης κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού! Στη παράσταση, μάλιστα υποδύεται τον αυστηρό αδελφό της πρωταγωνίστριας Σοφίας (Εδλένη Φουρέιρα) που θέλει να την παντρέψει με προξενιό και όχι με τον νεαρό lover boy (Γιάννη Χατζηγεωργίου).
Πηγή: tlife