Διαφήμιση - Advertisement
Δεν θα πιστεύετε τι κάνει σήμερα η «Αφροδίτη» από το Άκρως Οικογενειακόν - TVNEWS Δεν θα πιστεύετε τι κάνει σήμερα η «Αφροδίτη» από το Άκρως Οικογενειακόν

Δεν θα πιστεύετε τι κάνει σήμερα η «Αφροδίτη» από το Άκρως Οικογενειακόν


Η μεγάλη κόρη του Γιάννη Μπέζου στο Άκρως Οικογενειακόν, Αφροδίτη, μπαίνει καθημερινά στις τηλεοπτικές μας οθόνες, μέσα από τις επαναλήψεις της αγαπημένης κωμικής σειράς....




Η Μαρούσα Στρογγυόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» για όσα βιώνει στον απόηχο της σειράς. Αποκάλυψε πως πλέον βιώνει το δικό της Άκρως οικογενειακόν: «Μετά τη σειρά, έκανα το δικό μου “Άκρως οικογενειακόν”. Έκανα δύο παιδιά, έκανα έναν άντρα, ένα σκύλο, ένα κουνέλι και είμαι “Άκρως οικογενειακόν”, αλλά με δύο παιδιά»!
Η ηθοποιός πλέον ασχολείται έντονα με το τραγούδι και είναι μέλος της μπάντας «Canto Liba». Πώς ήρθε όμως το τραγούδι στη ζωή της; «Είχα απωθημένο από μικρή, αλλά ποτέ δεν το τολμούσα. Από μικρή τραγουδούσα, άκουγα μουσική. Ξαφνικά είπα ότι θα το κάνω γιατί μου αρέσει. Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια για το τραγούδι: “Γιατί το γύρισες, πώς το γύρισες”», αποκάλυψε on camera.
Σχετικά με τη συνεργασία της με το Γιάννη Μπέζο, η Μαρούσα είχε να πει μόνο καλά πράγματα: «Δεν ήταν αυστηρός μαζί μας. Ήταν πολύ καλός με τα νέα παιδιά, ήταν κύριος. Μας βοήθησε και μας αγκάλιασε πάρα πολύ και αυτός και η Ναταλία. Έκανε συνεχώς αστεία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε τη σκηνή».