Δικαίωση έστω και αργά για τον Νίκο Σεργιανόπουλο! Ποια είναι η απόφαση που θα τον κάνει να "χαμογελάει από εκεί ψηλά";

Δικαίωση έστω και αργά για τον Νίκο Σεργιανόπουλο! Ποια είναι η απόφαση που θα τον κάνει να
Ο Νίκος Σεργιανόπουλος «έφυγε» άδικα από τη ζωή στις 3 Ιουνίου του 2008.....

Ο αγαπημένος ηθοποιός δολοφονήθηκε από τον Γεωργιανό Δαυίδ Μουρτινέλι με 21 μαχαιριές, έγκλημα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.
Σήμερα, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αίτηση του Γεωργιανού, με την οποία ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον φριχτό φόνο του ηθοποιού μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι.


Έτσι, η απόφαση του Δευτεροβάθμιου Κακουργιοδικείου για τον Δαυίδ Μουρτινέλι, κρίνεται ως οριστική και αμετάκλητη.
Το Κακουργιοδικείο τον έχει κρίνει ένοχο με πλειοψηφία 6-1 για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση δεχόμενοι ότι την τέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ καταδίκασε επιπλέον τον Γεωργιανό σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για κλοπή, ενώ έπαυσε την ποινική δίωξη σε βάρος του για τα αδικήματα της οπλοχρησίας και της παράνομης εισόδου στη χώρα. Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκρινε ότι η καταδικαστική απόφαση για τον Γεωργιανό έχει πλήρη, ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γεωργιανός είχε δηλώσει μετανιωμένος για την πράξη του και τόνισε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον ηθοποιό.