Διαφήμιση - Advertisement
Αυτός είναι ο μεγάλος υπερτυχερός του Τζόκερ! Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας που του χάρισε 15.500.000 ευρώ! - TVNEWS Αυτός είναι ο μεγάλος υπερτυχερός του Τζόκερ! Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας που του χάρισε 15.500.000 ευρώ!

Αυτός είναι ο μεγάλος υπερτυχερός του Τζόκερ! Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας που του χάρισε 15.500.000 ευρώ!


Αυτός είναι ο μεγάλος υπερτυχερός του Τζόκερ! Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας που του χάρισε 15.500.000 ευρώ!
Στην Πάτρα παίχθηκε το μοναδικό υπερ-τυχερό δελτίο που βρέθηκε ....





στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 1661ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ και κερδίζει το ποσό των € 15.500.000.

Σύμφωνα με το ilialive, πρόκειται για ένα απλό δελτίο πέντε στηλών με τυχαία επιλογή, το οποίο "παίχθηκε" στο πρακτορείο της Όλγας Κόρδα στην Πατρών - Πύργου 190 στα Βραχνέικα.

Στην δεύτερη κατηγορία με 5 επιτυχίες, βρέθηκαν 5 τυχερά δελτία. Η κάθε επιτυχία κερδίζει το ποσό των € 196.197,19. Τα πέντε αυτά δελτία παίχθηκαν σε πρακτορεία της Αθήνας (Αχαρνών), του Περιστερίου και της Λάρισας.






Όπως περιέγραψε στο Mega η Όλγα Κορδά ο, ακόμη, άγνωστος υπερτυχερός έπαιξε ένα δελτίο αξίας 2,5 ευρώ, αλλά δεν μπήκε στη διαδικασία να διαλέξει τα νούμερα, έπαιξε ένα από τα έτοιμα “συστήματα” του πρακτορείου.

Η κίνηση αυτή αποδείχθηκε... μαγική, αφού χωρίς μεγάλο κόπο και με μόλις 2,5 ευρώ ο συγκεκριμένος άνθρωπος έγινε εκατομμυριούχος και έλυσε τα οικονομικά προβλήματα της ζωής του.

Όπως είπε η κ. Κορδά ο τυχερός δεν έχει εμφανιστεί στο κατάστημά της και δεν είναι και βέβαιη για το αν ακόμη γνωρίζει πως είναι ο υπερτυχερός. Βέβαια ίσως δεν εμφανιστεί ποτέ, να μην θελήσει δηλαδή να ακουστεί το όνομά του... αν και από χθες ολόκληρη η Ελλάδα τον... αναζητά.