Διαφήμιση - Advertisement
Απίστευτο: Δείτε την καλλονή που έχει «κλέψει» την καρδιά του Γιάννη Λάτσιου! (video) - TVNEWS Απίστευτο: Δείτε την καλλονή που έχει «κλέψει» την καρδιά του Γιάννη Λάτσιου! (video)

Απίστευτο: Δείτε την καλλονή που έχει «κλέψει» την καρδιά του Γιάννη Λάτσιου! (video)


Μετά το διαζύγιό του με την Ελένη Μενεγάκη, που έγινε νούμερο ένα θέμα συζήτησης ....



της lifestyle επικαιρότητας για πολλούς μήνες, ο Γιάννης Λάτσιος προτίμησε να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας διαβάζουμε στο Peoplegreece.com.
Για πέντε χρόνια, πολλά έχουν γραφτεί για τον πρώην Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του Αντ1, ωστόσο ο ίδιος πάντα κρατά σιγήν ιχθύος και αυτό γιατί δε θέλει να δίνει δικαιώματα.
Τις τελευταίες ώρες, το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι μια ξανθιά καλλονή είναι εκείνη που του έχει «κλέψει» την καρδιά. Πρόκειται για την 35χρονη Ντομινίκ από τη Θεσσαλονίκη, με την οποία είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική, σύμφωνα με το You weekly.
Φαίνεται πως η Ντομινίκ είναι ένας επαρκής λόγος για να υπάρχει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη του επί μονίμου βάσεως.

Η ξανθιά ψυχολόγος έκανε πρόσφατα εμφάνιση στην Ψαρρού φορώντας μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι που ανέβαζε τον υδράργυρο στα ύψη. Βεβαίως όλα αυτά μακριά από τον Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο είχε στενό τετ α τετ σε στέκι στη Φιλοθέη.