ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
Θέση στα όσα δήλωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πήρε και ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.....

Κληθείς σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει τις δηλώσεις του μεταβατικού Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, έκανε την εξής δήλωση:
«Άκουσα τις δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη. Ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω αν παραιτήθηκε ή όχι. Αν η Νέα Δημοκρατία έχει μεταβατικό Πρόεδρο ή όχι.Σε κάθε περίπτωση: Παραιτούμαι από Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος δίχως να εξαρτώ την ενέργειά μου αυτήν από το τι θα κάνουν οι συνυποψήφιοί μου.
Δίνω στη δημοσιότητα την εμπιστευτική επιστολή που έστειλα στον κ. Μεϊμαράκη την 11η Νοεμβρίου 2015 με την οποία επισημαίνω ότι η πολιτική ευθύνη μιας αποτυχίας στη διεξαγωγή της εκλογής νέου Προέδρου βαρύνει πρωτίστως τον Πρόεδρο του Κόμματος.
Ζητώ από την ΚΕΦΕ, παρά τις προφανείς αδυναμίες της, να δώσει μια λύση ώστε η εκλογή να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατόν δίχως το Kόμμα να υποστεί περαιτέρω φθορά.
Το σύνθημά μου “Νέα Δημοκρατία από την Αρχή” σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ».

enikos.gr