Διαφήμιση - Advertisement
Δείτε - πρώτη φορά - τη Μαρία Ηλιάκη με τον σύντροφό της! Τι δουλειά κάνει; - TVNEWS Δείτε - πρώτη φορά - τη Μαρία Ηλιάκη με τον σύντροφό της! Τι δουλειά κάνει;

Δείτε - πρώτη φορά - τη Μαρία Ηλιάκη με τον σύντροφό της! Τι δουλειά κάνει;


Δεν έχει μάθει να πουλάει την προσωπική της ζωή και προσπαθεί όσο περνάει από το χέρι της να την προστατεύει....





Ο λόγος για την Μαρία Ηλιάκη η οποία εδώ και τρείς μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Νεκτάριο Γαλίτη. Μέσω του ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» αποκαλύφθηκε ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά όταν απαθανατίστηκαν μαζί σε εξόρμηση στην Ορεινή Κορινθία.




Αυτή τη φορά το περιοδικό Hello εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από έξοδο του ζευγαριού σε εστιατόριο κοντά στη θάλασσα όπου τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ. Τόσο από τη στάση του σώματός τους όσο και από τα χαμόγελα που ανταλλάσσουν φαίνεται πως πρόκειται για μια σχέση που υπάρχει χημεία. Οι δυο τους ταιριάζουν πολύ και όπως όλα δείχνουν είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.


Οι φίλοι του ζευγαριού μάλιστα κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και μια σχέση που ίσως καταλήξει και στα σκαλιά της εκκλησίας. «Είμαι πολύ καλά και ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή! Αλλά, όχι, δεν παντρεύομαι… Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να σκέφτομαι κάτι τέτοιο», δήλωσε η Μαρία Ηλιάκη στο περιοδικό.