Διαφήμιση - Advertisement
Τριανταφυλλίδου - Βλάχος: Δείτε το... προσκλητήριο του γάμου τους - TVNEWS Τριανταφυλλίδου - Βλάχος: Δείτε το... προσκλητήριο του γάμου τους

Τριανταφυλλίδου - Βλάχος: Δείτε το... προσκλητήριο του γάμου τους


Ο γάμος του Χάρη και της Βάσως το τελευταίο επεισόδιο του Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ...



Το MY tv σάς εξασφάλισε όλες τις εξελίξεις, με για το 2015 θα είναι και το τελευταίο για τον Χάρη και τη Βάσω. Το τον γάμο του ζευγαριού να κλέβει την παράσταση. Όπως ήδη είναι γνωστό, ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδoυ, γνωστοί και ως Χάρης και Βάσω από το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, την κωμική σειρά του Alpha, βρίσκονται στην Αμερική.
Έτσι, οι ρόλοι τους κάπου τα Χριστούγεννα θα αντικατασταθούν από τους Νικήτα και Στέλλα, τους οποίους θα υποδυθούν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη. Ωστόσο,τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων για τον Χάρη και τη Βάσω έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν ευτυχές τέλος για το ζευγάρι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MYtv, οι δυο τους στο τελευταίο επεισόδιο της συμμετοχής τους, που έχει προγραμματιστεί να προβληθεί τις ημέρες των Χριστουγέννων ως εορταστικό, παντρεύονται στο δημαρχείο. Σ' αυτό το επεισόδιο, όμως, περιμένουν τους τηλεθεατές πολλές εκπλήξεις.



Τριανταφυλλίδου - Βλάχος: Δείτε το... προσκλητήριο του γάμου τους
Για πρώτη φορά τα τρία ζευγάρια της Μουρμούρας θα συναντηθούν. Ο γάμος είναι η αφορμή και έτσι θα τους δούμε για πρώτη φορά όλους μαζί. Ο Ηλίας και η Μαρίνα είναι καλεσμένοι, αφού εκείνος είναι ο λογιστής του πατέρα της Βάσως. Από την άλλη, ο Μηνάς και η Βούλα πηγαίνουν στο μυστήριο κατά λάθος, αφού ήταν καλεσμένοι αλλού και μπερδεύτηκαν. Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε πολλούς γνωστούς ηθοποιούς που έχουν κάνει γκεστ εμφανίσεις και σχετίζονται με τη ζωή του Χάρη και της Βάσως. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που υποδύεται τον πατέρα της νύφης, η Μαρία Γεωργιάδου, στον ρόλο της μητέρας του γαμπρού, η Έφη Παπαθεοδώρου, σαν γιαγιά του Χάρη, η Φωτεινή Ντεμίρη, που υποδύεται τη θεία του, και η Ιωάννα Πηλιχού, η «κολλητή» της νύφης, η οποία θα είναι η κουμπάρα, επανεμφανίζονται στο φινάλε των ηρώων. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε μία αίθουσα εκδηλώσεων στο Περιστέρι. Η νύφη φορούσε ένα απλό λευκό φόρεμα, ενώ ο γαμπρός μαύρο κοστούμι. Πολύς χορός, κέφι, τραγούδι αλλά και το κόψιμο μίας εντυπωσιακής τούρτας είναι τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου επεισοδίου, ενώ το προσκλητήριο του γάμου των τηλεοπτικών Χάρη και Βάσως έχει πάνω στίχους από το τραγούδι Όνειρο των Onirama. To τελευταίο επεισόδιο, όπως όλα δείχνουν, θα προβληθεί το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, μιας και στα πρώτα επεισόδια του Ιανουαρίου το νέο ζευγάρι, Νικήτας και Στέλλα, θα έρθουν για να... μουρμουρίσουν. Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, αγχώνεται για τη δουλειά της, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή. Αυτή καχύποπτη, αυτός ευκολόπιστος, αυτή οργανωτική, αυτός όπου φυσάει ο άνεμος, αυτή δεν αντέχει τη μάνα της, αυτός δεν αντέχει χωρίς τη μάνα του. Και ενώ κανείς δεν θα πίστευε ότι μια εργασιομανής οικονομολόγος και ένας ξέγνοιαστος γεωπόνος θα μπορούσαν να ταιριάξουν, τρία χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού έχουν «δέσει» για τα καλά, παρά τις έντονες διαφορές τους.