Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε στον ύπνο του - Σοκάρει ο αναπάντεχος θάνατος του Μίλτου Αρτουμά! - TVNEWS Πέθανε στον ύπνο του - Σοκάρει ο αναπάντεχος θάνατος του Μίλτου Αρτουμά!

Πέθανε στον ύπνο του - Σοκάρει ο αναπάντεχος θάνατος του Μίλτου Αρτουμά!


 Ηλεία: Πέθανε στον ύπνο του - Σοκάρει ο αναπάντεχος θάνατος του Μίλτου Αρτουμά!
Ο 49χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι του - Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι γείτονές του, στη Ζαχάρω...





Νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Ζαχάρω, βρέθηκε ο 49χρονος προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, Μιλτιάδης Αρτουμάς του Παναγή. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας πάνω στο κρεβάτι του, μετά από αναζητήσεις συναδέλφων του και συγγενικών του προσώπων.
Ο Μίλτος Αρτουμάς το πρωί της Δευτέρας δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του. Πράγμα σπάνιο, καθώς ήταν από τους πιο ευσυνείδητους υπαλλήλους του δήμου και πάντα εργατικός. Η απουσία του ανησύχησε τους συναδέλφους του που τον αναζήτησαν. Πήγαν στο σπίτι του όπου κανένας δεν απάντησε και το γεγονός ότι το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο μεγάλωσε τις ανησυχίες τους πως κάτι έχει συμβεί.



Ενημέρωσαν συγγενικά του πρόσωπα και θείος του με την συνδρομή κλειδαρά μπήκε στο σπίτι όπου βρήκε νεκρό τον 49χρονο και κάλεσε στην Αστυνομία. Από την προανάκριση αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και εκτιμάται πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια και διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Ο 49χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στην υπηρεσία που εργαζόταν επί χρόνια, όσο και στην τοπική κοινωνία. Είχε διοριστεί στο δήμο Ζαχάρως ως πολιτικός μηχανικός και το 2012 είχε οριστεί διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών – Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας. Τα χρόνια της υπηρεσίας του είχε χειριστεί δεκάδες έργα στο δήμο Ζαχάρως με αρτιότητα και ταχύτητα.
Ο Μίλτος Αρτουμάς πέρα από το χώρο των δημοτικών έργων είχε μια μεγάλη αγάπη. Αυτή της μουσικής. Είχε δημιουργήσει το συγκρότημα Sugar of Lead και είχε γράψει αρκετά τραγούδια με ξένο στίχο, ακολουθώντας μια αξιόλογη ερασιτεχνική πορεία στο χώρο.
Πηγή: ilialive.gr