“Δεν θα δώσεις ευρώ τσακιστό”! Ξέσπασε η μάνα της Ελένη

Είναι ο φύλακας-άγγελός της. Και σχεδόν όλες τις φορές ακολουθεί πιστά τις συμβουλές της....


ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES
Τα είχε σχεδιάσει όλα στο μυαλό της. Μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Μάλιστα, ήταν έτοιμη να κάνει το βήμα, όμως τελικά αντί γι' αυτό, αφού ξαναζύγισε τα πράγματα, αποφάσισε να κάνει πίσω. Η απόφαση δεν ήταν ολοκληρωτικά δική της. Υπάρχει ένας άνθρωπος που ακούει κι εμπιστεύεται τυφλά και από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος είχε εκφράσει ζωηρές αμφιβολίες για τα σχέδιά της αποφάσισε τελικά να κάνει στροφή 180 μοιρών.
Η Ελένη Μενεγάκη


έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι μια δυναμική γυναίκα που δεν ζει μόνο το σήμερα, αλλά επενδύει και στο αύριο. Δεν περιορίζεται μόνο στις δάφνες που εισπράττει από την κατάκτηση του... θρόνου της ελληνικής τηλεόρασης. Κοιτάζει και το δικό της μέλλον αλλά και το μέλλον των τεσσάρων παιδιών της. Δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια, απόλυτος φύλακας-άγγελος είναι η μητέρα της Ζέτα Μισόκαλου. Η σχέση μάνας-κόρης είναι πάρα πολύ δυνατή και η Ελένη δεν κάνει τίποτα αν πρώτα δεν πάρει την απόλυτη έγκρισή της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει ότι οι καβγάδες τους μπορεί να είναι πολύ συχνοί, αφού και οι δύο είναι δυνατοί χαρακτήρες και πολύ εγωιστές, αλλά τις περισσότερες φορές η Ελένη είναι εκείνη που κάνει πίσω, καθώς η μητέρα της την πείθει. Δεν είναι τυχαίο που, ειδικά σε θέματα οικονομικής φύσεως, η γνώμη της Ζέτας Μισόκαλου μετρά πάρα πολύ ούτε επίσης ότι σχεδόν από την αρχή της μεγάλης καριέρας της παρουσιάστριας έχουν συστήσει μαζί εταιρεία, το 40% οποίας ανήκει στη μητέρα της Ελένης.

Το άνοιγμα στα Άχλα
Η παρουσιάστρια παρακολουθούσε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις επαφές που είχε στα Άχλα ο αγαπημένος της Μάκης Παντζόπουλος. Ο τελευταίος, όπως πρώτο αποκάλυψε το “YES!”, θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην Άνδρο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το νησί, ο σύντροφος της Ελένης θέλει να επενδύσει στο αγαπημένο του μέρος, γεγονός που δεν άφησε αδιάφορη τη “βασίλισσα” της ελληνικής τηλεόρασης. Άλλωστε, κι εκείνη νιώθει μαγεμένη από τον “παράδεισό” της στα Άχλα και δεν έχει κρύψει ότι κάποια μέρα θέλει να πάει να μείνει μόνιμα εκεί. Επόμενο ήταν, λοιπόν, να δείξει έντονο ενδιαφέρον για τις business του Μάκη της και, μάλιστα, σκεφτόταν σοβαρά να συμμετάσχει στην επένδυση.
Όλα αυτά, όμως, μέχρι που... ανέλαβε δράση η μητέρα της. Η Ζέτα Μισόκαλου μόλις πληροφορήθηκε τις σκέψεις της κόρης της άναψε... κόκκινο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “YES!” στη συζήτηση που είχαν, η μητέρα της Ελένης ήταν ανένδοτη. Δεν είναι μόνο η οικονομική κατάσταση που την έκανε διστακτική, αλλά η κυρία Ζέτα θέλει η κόρη της να ξεμπερδέψει πρώτα με τις δικαστικές περιπέτειες που υπάρχουν για να προχωρήσει μετά. “Τώρα δεν υπάρχει λόγος να δώσεις ούτε ευρώ τσακιστό”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της. Η Ελένη αφού τα ζύγισε τα πράγματα, αποδέχθηκε τελικά την πρόταση της μάνας της κι έκανε στροφή 180 μοιρών. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μάκης δεν θα προχωρήσει τις επαφές του για την επέκταση των δραστηριοτήτων του στην Άνδρο. Ίσα-ίσα που λέγεται ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.
Το εξοχικό
Αρνητική, όμως, ήταν και η στάση της μητέρας της Ελένης στα σχέδια της παρουσιάστριας να αγοράσει εξοχικό σε ένα ακόμα αγαπημένο της νησί, τη Νάξο. Μάλιστα, την επιθυμία της η Μενεγάκη την αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Η Νάξος είναι από τα πιο αγαπημένα της νησιά και, μάλιστα, έχει κάνει και εκπομπές εκεί. Ήθελε, λοιπόν, να έχει τη βάση της εκεί για να κάνει εκδρομές με το φουσκωτό στη Δονούσα, την Σχοινούσα και την Ηρακλειά, που την έχουν μαγέψει. Μάλιστα, κατά την παρουσία της στη Νάξο είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις, οι οποίες, όμως, κόπηκαν κατά την επιστροφή της στην Αθήνα. Και πίσω από την απόφασή της να μην προχωρήσει λέγεται ότι ήταν και πάλι η Ζέτα Μισόκαλου.