Διαφήμιση - Advertisement
Εικόνες φρίκης από τις επιθέσεις τρομοκρατών στο Παρίσι - TVNEWS Εικόνες φρίκης από τις επιθέσεις τρομοκρατών στο Παρίσι

Εικόνες φρίκης από τις επιθέσεις τρομοκρατών στο Παρίσι


Οι εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, που αιματοκύλισε τη γαλλική πρωτεύουσα, συγκλονίζουν την Ευρώπη, καθώς και τον υπόλοιπο κόσμο....




Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τα σημεία των επιθέσεων, καθώς και τις πρώτες εικόνες από τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων.


Ένα συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο από τα πρώτα 17 λεπτά της συναυλίας των Eagles of Death Metal στο κατάμεστο Bataclan προκαλεί ανατριχίλα, αφού λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησαν οι επιθέσεις αυτοκτονίας και η εκατόμβη νεκρών.
Το βίντεο είναι από την εφαρμογή του twitter, periscope, μέσα από την οποία οι χρήστες μπορούν να εκπέμψουν απευθείας ένα γεγονός, όπως το απαθανατίζουν από την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


Οι εκρήξεις και οι πυροβολισμοί στο κατάμεστο θέατρο του ανατολικού τομέα της γαλλικής πρωτεύουσας ακούγονται καθαρά, στο βίντεο που τράβηξε ένας Παριζιάνος και δημοσίευσε το CNN...
Εικόνες λίγο πριν την επίθεση στο Bataclan – ΦΩΤΟ
Δείτε φωτογραφίες που ανέβασαν χρήστες του Instagram λίγο πριν την επίθεση στον συναυλιακό χώρο του Bataclan όπου ήταν σε εξέλιξη η συναυλία του συγκροτήματος Eagle.
Κόλαση στο συνεδριακό κέντρο Μπατακλάν - "Δεκάδες τα θύματα" αναφέρουν τα γαλλικά μέσα –ΦΩΤΟ


Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουσε πυρά αυτομάτων καθώς βάδιζε στο δέκατο διαμέρισμα, κοντά στην Πλας ντε λα Ρεπιμπλίκ. Όταν έφθασε μπροστά σε ένα εστιατόριο, είδε σορούς στον δρόμο. «Είδα τρεις σορούς να τοποθετούνται σε σάκους» για πτώματα, ανέφερε ο Φαμπιάν Μπαρόν, φοιτητής.

 
Αστυνομικοί τρέχουν πανικόβλητοι, πολίτες απομακρύνονται και πίσω τους φουντώνει ο καπνός από την έκρηξη στο σταθμό, λίγα μέτρα από το μεγάλο στάδιο.

Δείτε τη στιγμή της έκρηξης που σημειώθηκε στο Stade de France. Αρχικά οι θεατές νόμισαν ότι πρόκειται για βεγγαλικά και πανηγύρισαν. Μετά όμως όλοι πάγωσαν.
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται το Παρίσι – ΦΩΤΟ
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται το Παρίσι μετά το πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε.

Βουρκωμένος και σοκαρισμένος ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ απηύθυνε διάγγελμα μετά τις εκρήξεις στο Παρίσι.
«Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να εξουδετερώσουμε τους τρομοκράτες. Θα διασφαλίσουμε να μην ξαναγίνει ποτέ μία τέτοια τρομοκρατική επίθεση» ανέφερε ο κ. Ολάντ και συνέχισε:
«Έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στους δρόμους του Παρισιού. Η πιο σημαντική απόφαση που χρειάστηκε να πάρω ήταν να κλείσω τα σύνορα».
«Είναι μία τεράστια δοκιμασία για άλλη μία φορά. Ποιοι είναι αυτοί οι εγκληματίες, ποιοι είναι αυτοί οι τρομοκράτες; Η σκέψη μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων. Πρέπει να έχουμε αλληλεγγύη και συμπόνια», υπογράμμισε ο Γάλλος πρόεδρος.

Τα φώτα που στολίζουν τον Πύργο του Άιφελ έσβησαν ως ένδειξη πένθους για τα τρομοκρατικά χτυπήματα που συγκλονίζουν το Παρίσι, σκορπώντας τον τρόμο στη Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Τα πρωτοσέλιδα του γαλλικού Τύπου – ΦΩΤΟ
«Τρόμος», «Μακελειό», «Πόλεμος στο Παρίσι», είναι κάποιοι από τους τίτλους των σημερινών πρωτοσέλιδων των μεγαλύτερων εφημερίδων της Γαλλίας.
Στα χρώματα της Γαλλίας «βάφτηκε» το One World Trade Center – ΦΩΤΟ

Το One World Trade Center «βάφτηκε» στα χρώματα της Γαλλίας, κόκκινο, λευκό και μπλε.
Η εφαρμογή ασφάλειας του Facebook για την επίθεση στο Παρίσι – ΦΩΤΟ
Το Facebook ενεργοποίησε εφαρμογή στην οποία επιτρέπει στους χρήστες του που βρίσκονται στο Παρίσι να ενημερώσουν τους οικείους του ότι είναι ασφαλείς καλά στην υγεία τους.