Διαφήμιση - Advertisement
B. Καγιά: Η δήλωση για τα παιδιά του συζύγου της προκάλεσε αντιδράσεις! - TVNEWS B. Καγιά: Η δήλωση για τα παιδιά του συζύγου της προκάλεσε αντιδράσεις!

B. Καγιά: Η δήλωση για τα παιδιά του συζύγου της προκάλεσε αντιδράσεις!


 
Μεγάλη αδυναμία στα τρία παιδιά του Ηλία Κρασσά από τον πρώτο του γάμο, εχει η Βίκυ Καγιά,...
η οποία με κάθε ευκαιρία, φροντίζει να μας ενημερώνει για την αγάπη της προς αυτά. Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές, όταν αναφέρεται στα παιδιά του συζύγου της, τα αποκαλεί και «παιδιά» της.
Το ίδιο έκανε και στις τελευταίες της δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού. «Η Μπιάνκα, ο Ηλίας και τα παιδιά μας με κάνουν να χαμογελώ» είπε χαρακτηριστικά. Και εξήγησε ότι μπορεί να μην έβγαλε τα παιδιά του Κρασσά από την κοιλιά της, όμως, τα νιώθει σα δικά της. «Είναι τα παιδιά μας» επέμενε.
Αποκάλυψε ακόμα ότι η λίγων μηνών Μπιάνκα έχει αδυναμία(!) στα αδέλφια της και όταν τα βλέπει, τρελαίνεται από χαρά. Ωστόσο, η συγκεκριμένη δήλωση, προκάλεσε αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια.

Όταν άκουσαν τις δηλώσεις, η Μαρία Ηλιάκη αναρωτήθηκε: “Να κάνω μια ερώτηση χωρίς να παρεξηγηθώ. Χίλια συγγνώμη, σέβομαι πάρα πολύ αυτό που λέει η Βίκυ Καγιά ότι είναι και παιδιά της και σκέφτομαι εγώ τώρα αν ήμουν εγώ η πρώην γυναίκα του κύριου Κρασσά και το άκουγα αυτό, δεν θα αισθανόμουν ένα τσίμπημα;
Μαζί της συμφώνησε ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντας ότι η Καγιά, που είναι προβεβλημένο πρόσωπο, φέρνει έτσι σε δύσκολη θέση τη μητέρα τους, που δεν είναι γνωστή. Άποψη, που βρήκε σύμφωνη και τη Φαίη Σκορδά. Ωστόσο, όλοι συμφώνησαν ότι είναι ωραίο που το μοντέλο έχει αγκαλιάσει και αγαπήσει τα παιδιά του συζύγου της από άλλον γάμο.