Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα (16 - 22 Νοεμβρίου 2015)

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής περνά στον Τοξότη, μια όχι και τόσο καλή θέση, ....
και θα πρέπει να προσέξετε το λόγο σας, ειδικά στο χώρο της δουλειάς, ο οποίος κατά την παραμονή του Ερμή θα έχει τη δύναμη να σας βάζει στο στόχο ατόμων. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα το Σάββατο σάς καλεί να είσαστε πιο προσεκτικοί με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σας, διότι είναι πολύ εύκολο να υπάρξει οριστική διάλυση μιας σχέσης, που θα σας στοιχίσει είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά. Οι γεννημένοι τις 3 πρώτες μέρες έχετε να περιμένετε ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις, ενώ οι 2, 6, 7 να είσαστε προσεκτικοί σε ό,τι κάνετε. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο για όλους.
ΤΑΥΡΟΣ
Το πέρασμα που θα κάνει ο Ερμής στον Τοξότη θα σας κάνει λίγο πιο κλειστούς, κτητικούς και καχύποπτους με τα οικονομικά σας. Ο χώρος της δουλειάς θέλει μεγάλη προσοχή αυτή τη εβδομάδα προκειμένου να μην έρθετε σε ρήξη με ανθρώπους που έχουν δύναμη, εξουσία ή ειδικές γνώσεις που σας ωφελούν, ενώ δεν ευνοούνται καθόλου συμβόλαια, συμφωνίες ή νομικής φύσης θέματα προς το τέλος της εβδομάδας. Οι γεννημένοι 9 και 10/5ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ό,τι και αν κάνουν. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες να βγείτε, να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής με το πέρασμα που θα κάνει στον Τοξότη θα επαναφέρει τον υγιή διάλογο με σύντροφο ή συνεργάτες, ενώ θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και με άτομο του οικογενειακού χώρου που είχατε παρεξηγηθεί. Το Σάββατο είναι μια δύσκολη μέρα για τα συναισθηματικά σας αφού κάποιο άτομο που αγαπάτε θα σας στενοχωρήσει και θα σας ρίξει την ψυχολογία. Οι γεννημένοι 30/5oυ έως 6/6oυ έχουν να περιμένουν ευχάριστες συναισθηματικές εξελίξεις και οι μεγαλύτεροι χαρές από τα παιδιά τους. Οι 27 και 28/5ου είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη θα σας ενεργοποιήσει επαγγελματικά και θα σας κάνει πιο αποδοτικούς βοηθώντας έτσι και την ψυχολογία σας, η οποία εξαρτάται άμεσα από τη δουλειά. Το Σάββατο κάποιο οικογενειακό θέμα ή η παρέμβαση τρίτου στα οικογενειακά σας θα μπορούσε να γίνει αιτία να προκληθούν εντάσεις στο χώρο του σπιτιού, ακόμα και ρήξη με το σύντροφο, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε τρίτους κανένα είδος παρέμβασης. Οι γεννημένοι 5/7ου ρίξτε τους τόνους και χαλαρώστε, ενώ οι 9/7ου θα έχετε απρόσμενα έξοδα. Πέμπτη, Παρασκευή και το πρωινό του Σαββάτου είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.
ΛΕΩΝ
Ο Ερμής από τον Τοξότη θα σας κάνει πιο εκδηλωτικούς με τους ανθρώπους της καρδιάς σας. Η εβδομάδα ξεκινά με κουραστικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν, ενώ η Κυριακή φαίνεται η πιο καλή μέρα για όλους. Τα τέλη της εβδομάδας και κυρίως το Σάββατο θα πρέπει να προσέχετε τις μετακινήσεις σας γενικά, τα λόγια σας στο χώρο της δουλειάς (ή του σπιτιού όσοι δεν δουλεύετε) αν θέλετε να αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα από τα οποία έχετε να περιμένετε κάτι ή άλλα που έχουν κάποιο αξίωμα και θα μπορούσαν να πάψουν να είναι φιλικά προς εσάς.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι γεννημένοι 29, 30/8ου θα είστε οι περισσότερο πιεσμένοι, ενώ οι 12 και 13/9ου να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε ένα σημαντικό για εσάς τομέα. Από την Παρασκευή που περνά ο Ερμής στον Τοξότη θα θελήσετε να ασχοληθείτε και να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να προσέχετε πολύ οικονομικές συναλλαγές, διότι είναι πολύ πιθανό να κάνετε είτε οικονομικά λάθη είτε συναισθηματικά αν δεν ελέγξετε την κτητικότητά σας. Επίσης, οι συναισθηματικές επιλογές που κάνετε ίσως σας κοστίσουν κάτι παραπάνω αυτές τις μέρες, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΖΥΓΟΣ
Οι γεννημένοι από 1 έως 8/10ου έχουν να περιμένουν κάτι ευχάριστο, ενώ οι 7/10 πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι κι αν κάνετε. Από αυτή την εβδομάδα και μέχρι τις 10/12ου που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Τοξότη θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να ακούσετε αλήθειες, καθώς οι γύρω σας θα σας τα λένε έξω από τα δόντια και θα καταλάβετε ότι έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για εξελίξεις που είναι αρνητικές ή ακόμα και για ανθρώπους που σας γυρίζουν τελευταία την πλάτη. Τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας φαίνεται πως τα έξοδα θα σας αγχώσουν. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι γεννημένοι 30, 31/11ου έχουν δημιουργική φαντασία σε ό,τι κι αν κάνουν. Ο Ερμής περνώντας στον Τοξότη θα προσπαθήσει να βάλει τάξη στα οικονομικά σας, ενώ φαίνεται πως κάποιο άτομο από τον φιλικό σας χώρο θα μπορούσε να σας στηρίξει οικονομικά ή και σε προσωπικές επιλογές. Προς το τέλος της εβδομάδας προσοχή σε λόγια και σε πιθανές παρεξηγήσεις με σύντροφο ή συνεργάτες που μπορεί να σας ρίξουν ψυχολογικά, ενώ καλό θα ήταν να προσέχετε και τις μετακινήσεις σας αυτές τις μέρες. Από το απόγευμα της Πέμπτης και Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Δευτέρα ξεκινά με αναγκαία έξοδα, ενώ το Σ/Κ φαίνεται το καλύτερο διήμερο για όλους. Ο Ερμής περνά στο δικό σας το ζώδιο κάνοντας το λόγο σας άκρως επιθετικό, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να επιτύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και μαζεμένοι με τα οικονομικά σας. Η κοινωνικότητά σας είναι αυξημένη και οι άνθρωποι που σας προσεγγίζουν πολλοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι όλοι καλοί και αυτό θα πρέπει να το θυμάστε και να μην ανοίγεστε εύκολα αν θέλετε να αποφύγετε προβλήματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φαίνεται πως ξεκινά μια περίοδος απολογισμού των πεπραγμένων σας και επαναπροσδιορισμού στόχων με το πέρασμα του Ερμή και λίγο μετά και του Ηλιου στον Τοξότη. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας είναι αρκετά δύσκολες για τα συναισθηματικά σας, αφού η διαφωνία που μπορεί να έχετε με κάποιο άτομο της οικογένειας σχετικά με κάποια θέλω σας θα σας στενοχωρήσει. Οι γεννημένοι 4, 7, 8/1ου μην πηγαίνετε κόντρα στις μοιραίες αλλαγές που γίνονται γύρω σας και φανείτε προσεκτικοί σε όλους τους τομείς, ενώ οι 9, 10/1ου είσαστε οι πιο τυχεροί απ’ όλους. Το Σ/Κ δείχνει το καλύτερο διήμερο να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής περνά στον Τοξότη και θα σας ανοίξει καινούριο κύκλο γνωριμιών μέσα από τον οποίο θα μπορέσετε να γνωρίσετε και ανθρώπους που θα μπουν αμέσως στην καρδιά σας και από τους οποίους θα μπορέσετε να μάθετε πολλά. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας, οικογενειακά μπερδέματα και παρεξηγήσεις που θα έχουν τη δύναμη να σας ρίξουν ψυχολογικά. Συμβόλαια, συμφωνίες και ταξίδια δεν ευνοούνται αυτή την εβδομάδα και καλό θα ήταν να είσαστε προσεκτικοί. Οι γεννημένοι 28/1ου έως 4/2ου έχουν να περιμένουν κάποιο κέρδος, όφελος ή χαρά σταδιακά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΙΧΘΥΕΣ
Οι γεννημένοι στις 26/2 θα έχουν γόνιμη φαντασία και δημιουργική έμπνευση. Ετσι μπορούν να πετύχουν ένα μικρό θαύμα αν στρωθούν βέβαια στη δουλειά. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι καλύτερες μέρες για όλους. Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη επαγγελματικές εκκρεμότητες, σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας που από εδώ και μετά θα έχουν πιο ομαλή πορεία. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας διότι πιθανές αλόγιστες κινήσεις θα σας στοιχίσουν. Επίσης προσοχή την ίδια μέρα στις μετακινήσεις και τα λόγια σας διότι μια απρόσεκτη κίνηση είναι ικανή να σας δημιουργήσει προβλήματα.